Met 4G:

  • bespaart u kosten
  • print en scant u veilig
  • profiteert u van het gemak van Veenman

Op iedere bedrijfslocatie hetzelfde werken met de 4G-oplossing van Veenman

De uitdagingen om op iedere bedrijfslocatie hetzelfde te kunnen werken zijn te verhelpen met de goede internetverbinding die het 4G-netwerk kan bieden. En met dat innovatieve idee zijn we aan de slag gegaan, want er komt wel wat meer bij kijken dan eventjes inbellen zoals je dat op een smartphone doet. Ons doel was om het mogelijk te maken dat waar een organisatie ook een vestiging wil, veilig printen en scannen altijd mogelijk moet zijn. Met een inventieve toepassing van het 4G-netwerk is dat ons ook gelukt.

informatielogistiek

Bespaar kosten

Door het gebruik van 4G zijn de dure netwerkverbindingen niet meer nodig zijn. De verbindingskosten kunnen daardoor sterk dalen, van honderden euro’s tot enkele tientjes per maand.

“De kosten van de infrastructuur zijn sterk gedaald, van honderden euro’s tot enkele tientjes per maand.”

Peter Kouwer, medewerker I&A, zorggroep RIBW

Lees hoe we 4G hebben ingezet voor zorggroep RIBW.

Print en scan veilig en voldoe aan de NEN 7510

Belangrijk ten aanzien van informatieveiligheid is dat alle machines onderdeel moeten zijn van het bedrijfsnetwerk. Dat maakt ook ‘follow me printing’ mogelijk: alleen printen als de gebruiker fysiek bij de printer is en zich voor de printjob op de machine heeft geïdentificeerd. Dankzij de 4G-aanpak van Veenman is dit allemaal mogelijk. NEN 7510 geeft ook richtlijnen over hoe mensen met de informatie omgaan. Vanuit dat oogpunt is het een groot voordeel dat mensen nu overal op dezelfde manier kunnen werken, aangezien alle machines over dezelfde functionaliteit beschikken. Dat komt de security ten goede.

informatielogistiek

Twee voorwaarden

Er hoeft maar aan twee voorwaarden te worden voldaan om deze 4G-oplossing te laten werken.

Allereerst is natuurlijk 4G-bereik nodig. Slechts hier en daar zijn er hele kleine witte plekjes waar 4G niet komt. Verder is het goed om te weten dat volgens onderzoeker OpenSignal Nederland bij de voortrekkers van het 4G-internet hoort, waardoor de gemiddelde snelheid het dubbele is van die van wifi.

Op de tweede voorwaarde heeft uw organisatie zelf grip: we moeten in staat worden gesteld om via onze eigen Veenman-cloud een verbinding te leggen met uw bedrijfsnetwerk. Als aan die voorwaarden wordt voldaan kan de organisatie draadloos werken en met dezelfde functionaliteit als op kantoor met vaste breedbandverbinding. Overal in Nederland!

Het gemak van Veenman

Al vanaf 1919 is Veenman expert in informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen – op het gebied van print, informatie- en communicatiemanagement en audiovisuele toepassingen – zorgen wij ervoor dat de medewerkers van onze klanten altijd, overal, gemakkelijk en veilig gebruik kunnen maken van informatie.

Wat Veenman vooral voor u doet is ontzorgen. We ontzorgen u met een gedegen en onafhankelijk advies over de voor u beste én voordeligste oplossing. We ontzorgen u met de volledige implementatie ervan (inclusief gebruikerstraining voor het maximale rendement). En we ontzorgen u met blijvende ondersteuning zodat uw continuïteit gewaarborgd blijft.

Meer weten over de 4G-oplossing?

We praten u graag bij. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade