Zonder gedoe en zonder zorgen scannen naar (zorg)applicaties

Zorgeloos scannen naar (zorg)applicaties

Het aanbod van Veenman in de zorg is sterk gericht op eenvoud en automatisering van werkprocessen voor de (flexibele) zorgmedewerker. Stroomlijnen scheelt veel tijd en ergernis. Veenman ondersteunt u niet met méér, maar met mínder IT, door werkprocessen en zorgapplicaties zo goed mogelijk aan elkaar te koppelen en daarbij zoveel mogelijk toe te werken naar eenvoud.

Onze (cloud) zorgapplicaties herkennen documenten en formulieren op een slimme manier, verwerken deze veilig en voegen deze volautomatisch toe aan dossiers van patiënten, cliënten of personeel. In veel gevallen door één druk op de knop. Deze eenvoudige manier van werken verlaagt de administratieve werkdruk aanmerkelijk, zonder gedoe en zonder zorgen.

Korte ontwikkeltijd tegen een vast laag tarief per maand

Dankzij onze expertise, de unieke Xerox-technologie én het ontwikkelplatform van onze partners, is een gemiddelde doorlooptijd van concept naar livegang doorgaans slechts 6-8 weken. Samen met u maken wij user-story’s en stellen een functioneel ontwerp op. Vervolgens werken wij stapsgewijs naar een werkbare livegang toe, waar gebruikers intensief bij betrokken worden. Door onze apps als een dienst aan te bieden zijn er geen investeringen nodig, maar betaalt u een vast bedrag per maand.

ONS Nedap printscreen

Dankzij onze slimme cloud apps zijn wij in staat om documenten volautomatisch te koppelen met tal van (zorg)applicaties, zoals Ons van Nedap, Fierit (voorheen Cura), ResidentWeb, AFAS, ProActive, SharePoint, Ms Teams en OneDrive. Indien gewenst zijn de oplossingen ook on-premise beschikbaar waarbij u desgewenst altijd later nog kunt migreren naar de Cloud.

De top-5 cloud apps voor uw Xerox multifunctionele printer

Hoe werken deze oplossingen in de praktijk? Indien gewenst zijn de oplossingen ook on-premise beschikbaar waarbij u desgewenst altijd later nog kunt migreren naar de Cloud.

1

Scannen naar Nedap Ons

iXware-Scan-to-Nedap-OnsMet de Nedap Ons app op de Xerox multifunctionele printer digitaliseert u documenten op een snelle, veilige en eenvoudige manier. De documenten worden direct in Nedap Ons ontsloten. Naast de standaard toepassingen zoals o.a. OCR, Single Sign On en uitgebreide document conversie naar Word, Excel, PDF/a2B etc. heeft u een realtime cliëntenbereik. Bovendien kunt u filteren in zoekresultaten op basis van naam, client-nummer of geboortedatum en kunt u eigen labels toekennen aan gescande documenten. Ook is er integratie met Nedap Security certificaten, voor een eenvoudige en veilige koppeling met het Ons ECD.

2

Scannen naar Fierit (voorheen Cura)

FieritMet de Fierit app op de Xerox multifunctionele printer communiceert u direct met het ECD van Fierit (voorheen Cura). Naast standaard toepassingen zoals o.a. OCR, Single Sign On en uitgebreide document conversie naar Word, Excel, PDF/a2B etc. kunt u door een simpel keuzemenu het document aan de juiste client en het juiste dossier toevoegen. Met een WebAPI koppeling heeft u een realtime cliëntenbereik op basis van uw eigen instellingen in het Fierit ECD, waarbij uw medewerkers alleen die dossiers zien, waar autorisatie voor is gegeven. Gescande documenten kunnen op eenvoudige wijze worden voorzien van de juiste document-categorie.

3

Scannen naar ResidentWeb

iXware-Scan-to-Resident-WebMet de Scan to ResidentWeb app op de Xerox multifunctionele printer kunt u documenten eenvoudig, snel en veilig naar de juiste zorgdossiers in het ECD te scannen. Op basis van het BSN-nummer wordt automatisch het bijbehorende client-nummer bepaald en via een keuzemenu kan het document type worden gekozen. Vervolgens wordt de scan op de juiste locatie in ResidentWeb geplaatst. Voor het scannen van uitgebreide zorgplannen is scannen op basis van barcode herkenning mogelijk. Selectie van de juiste client en document type is daarmee overbodig, deze worden automatisch uit de barcode gehaald.

4

Scannen naar AFAS Online

CK App icon - AfasDe Scan to AFAS-app is een slimme onlineoplossing die uw Xerox multifunctionele printer direct koppelt aan uw AFAS (HRM) omgeving. Documenten worden eenvoudig en snel direct naar de juiste dossiers gescand. Met behulp van barcodes kunt u scanprocessen sneller en met minder fouten verder optimaliseren.

5

Scannen naar Microsoft 365Microsoft SharePoint, OneDrive of Teams

OneDrive-iconDeze apps maken het mogelijk om direct en veilig documenten te scannen naar de juiste map binnen de juiste applicatie in Microsoft 365. Dit kan door eenvoudig en intuïtief te browsen door mappen in OneDrive, SharePoint of gedeelde Teams omgeving. Naast standaard functionaliteit zoals verwijderen van blanco pagina’s, OCR-herkenning, booklet-scanning en conversie naar verschillende bestandsformaten (Word, Excel, PDF/a2B etc.), kunt u voor Teams zelfs automatisch een notificatie versturen als er een nieuw document is toegevoegd.

Wilt u een app op maat?
Ook dát kan, bij Veenman

Inspelend op actuele wensen en eisen van onze zorgrelaties, ontwikkelt Veenman in samenwerking met gecertificeerde ontwikkelaars ook zelf apps. De Veenman Support App en Veenman Digitaal Communiceren App bijvoorbeeld. Wij kijken graag met u, hoe we dit kunnen doen vanuit uw specifieke behoefte. Samen met u maken wij user-story’s en stellen een functioneel ontwerp op. Dankzij onze pragmatische aanpak in combinatie met het ontwikkelplatform van onze partners, is een gemiddelde doorlooptijd van concept naar livegang ook hier doorgaans slechts 6-8 weken.

zorgapps

Veenman in de zorg
Samen werken aan eenvoud en minder digibetisme. Hoe doen we dat?

De noodzaak van slimmer en eenvoudiger werken in de zorg is al jaren duidelijk, maar vernieuwen is lastig en dat begrijpen wij als geen ander. Met de juiste samenwerking, kennis van zaken, ervaring en soms – heel simpel – door gewoon te beginnen. Kendoe zeggen wij bij Veenman. Stap voor stap naar de beste schaalbare oplossing, die gedragen wordt door alle betrokkenen. Omdat we goed naar de gebruikers luisteren en ze op weg helpen om administratieve taken simpel uit te voeren. Onze garantie voor een optimaal resultaat en tevreden gebruikers van de oplossing.

 

logo Carint Reggeland

Behalve een enthousiaste presentatie leverde Veenman ook direct een goed implementatieplan voor de printers.

Björn Doldersum

(voormalig) Servicemanager Informatisering & Automatisering , Carintreggeland

Het gemak van Veenman voor de zorgsector:

Alles onder één dak: Veenman neemt u alle zorg uit handen als het gaat om aanschaf, beheer, rapportage en softwarematige ondersteuning van uw IT-middelen. Samen formuleren we heldere en transparante doelstellingen voor een stapsgewijze optimalisering van uw werkprocessen.

Efficiënter & eenvoudiger: Het efficiënter laten werken van zorgmedewerkers met schaalbare en eenvoudige oplossingen, dat is onze corebusiness. Beter handen aan het bed, dan handen in het haar.

Veiliger: Veenman beveiligt distributie van patiënt- en cliëntgegevens en reduceert daarmee de kans op medische fouten.

Wilt u meer weten of vrijblijvend advies?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade