Printer leasen

Voorloper in het leaseconcept

Multifunctionele printer leasen

Is uw printer aan vervanging toe of verloopt uw huidige leasecontract, wij helpen u graag verder met het leasen van een nieuwe printer. Waarom specifiek bij Veenman? Wij zijn een ruim 100 jaar jonge organisatie, bomvol kennis. We zijn ‘op leeftijd’ en dit hebben we bereikt door voorop te lopen met innovaties, nu en in de toekomst. Ook op het gebied van het leasen van printers. Veenman is de eerste in Nederland die het leaseconcept voor printers inclusief de operationele kosten en diensten naar buiten heeft gebracht. Wij weten dus als geen ander hoe wij u hiermee kunnen helpen.

Printer leasen

De voordelen van een zakelijke printer leasen     

Een zakelijke printer leasen heeft voordelen ten opzichte van een printer kopen:

  • All-in concept, volledige ontzorging: onderhoud, onderdelen, toners en service zijn inbegrepen. Printers spelen bij veel bedrijven een cruciale rol binnen bedrijfsprocessen. Met het leaseconcept heeft u altijd een goed functionerende printer voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen.
  • Geen grote eenmalige investering: met leasen betaalt u een vast bedrag per maand. De liquide middelen kunt u op een andere manier inzetten.
  • Kosten zijn voorspelbaar: geen onverwachte kosten en grip op printuitgaven met een vooraf vastgelegd bedrag. Daarnaast ontlast u de finance afdeling, omdat u geen losse facturen krijgt voor service, onderdelen en toners.

Printer leasen of kopen?

Er zijn diverse verschillen tussen een printer kopen en leasen. Een printer kopen betekent dat het investeringsbedrag in één keer voldaan moet worden. Onderhoud, onderdelen en toners zijn hier niet in opgenomen. Wel is het mogelijk om een serviceovereenkomst af te sluiten. Bij het leasen van een bedrijfsprinter of multifunctionele printer zijn kosten voor levering, installatie, verbruiksartikelen en arbeidsloon voor reparatie inbegrepen. U huurt de printer dus van de leasemaatschappij en deze blijft ook hun eigendom. Bij koop bent u zelf eigenaar van de printer.

Printer leasen

Duurzame printer leasen

Voor Veenman betekent duurzaamheid het faciliteren van een duurzame, digitale werkomgeving. Dankzij ConnectKey en slimme software-oplossingen is beter en slimmer werken de standaard. We richten ons op het minimaliseren van de CO2-voetafdruk, het sterk reduceren van de energieconsumptie en het ondersteunen van de circulaire economie door retourstromen zoveel mogelijk opnieuw in te zetten. Zo bent u verzekerd van een duurzame leaseprinter.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade