John Tintel, Hardware specialist

Het echte succes komt van onze mensen zoals John Tintel, Hardware specialist. Werken bij Veenman is een belevenis, waarbij wij gedreven door passie voorop willen lopen in onze branche. Met ca. 100 betrokken collega’s zoeken we dagelijks naar nieuwe kansen, optimale oplossingen en efficiënte toepassingen. Nuchter en realistisch, vanuit de overtuiging dat we met elkaar de beste oplossing voor de klant kunnen realiseren.

Kun je jouw eigen geschiedenis en groeipad bij Veenman omschrijven?

Na de LTS elektro en de MTS voor luchtvaart techniek waar ik vliegtuigelektronica studeerde, heb ik na de militaire dienstplicht bij de luchtmacht nog een halfjaar bij de KPN gewerkt bij afdeling mobilofonie.
Op 1 april 1986 ben ik begonnen als buitendienst technicus en 15 oktober 1990 ben ik aangesteld als Service Technicus Productiemachines. Nadat ik gesolliciteerd had op de functie van Senior Field Service Engineer ben ik 1 april 2008 hiervoor aangenomen. Op 1 juli 2013 is deze functie omgezet naar Coördinator. Later is Veenman van landelijk 4 coördinatoren terug naar 2 gegaan ben ik weer in mijn oude functie van Senior Field Service Engineer terecht gekomen. Op het ogenblik vervul ik de functie van Specialist (hardware).

Hoe ervaar je het om te werken voor Veenman?

Ik heb het altijd als positief ervaren om bij Veenman te mogen werken. Elke dag ga ik met plezier naar mijn klanten toe.

Hoe ervaar je de cultuur van Veenman?

De cultuur ervaar je pas als je het zelf beleeft. Het geeft mij een goed gevoel.

Hoe ervaar je je collega’s en hoe gaan collega’s met elkaar om?

Mensen die hart voor de zaak hebben. We gaan open en eerlijk met elkaar om.

Kun je Veenman in 1 zin typeren?

Fijn bedrijf om bij te mogen werken dat aan de weg blijft timmeren met nieuwe innovaties.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade