Suzanne Plasmans, Senior medewerker Suppliesdesk

Het echte succes komt van onze mensen, zoals Suzanne Plasmans, Senior medewerker Suppliesdesk. Werken bij Veenman is een belevenis, waarbij wij gedreven door passie voorop willen lopen in onze branche. Met 100 betrokken collega’s zoeken we dagelijks naar nieuwe kansen, optimale oplossingen en efficiënte toepassingen. Nuchter en realistisch, vanuit de overtuiging dat we met elkaar de beste oplossing voor de klant kunnen realiseren.

Kun je jouw eigen geschiedenis en groeipad bij Veenman omschrijven?

Mijn achtergrond ligt in het toerisme. Ik heb een opleiding MTRO gedaan en heb naast 6 maanden in het buitenland gewerkt te hebben, o.a. 5 jaar op een reisbureau gewerkt.
Door de jaren heen heb ik verschillende functies bij verschillende bedrijven gehad. Op zoek naar een nieuwe uitdaging ben ik in januari 2016 bij Veenman begonnen op de afdeling Office Supplies, nu bekend als Veenmandirect.
Ik verkocht daar papier en kantoorartikelen. Daar heb ik een half jaar gezeten en ben toen verhuisd naar de Suppliesdesk, omdat de werkzaamheden op die afdeling beter aansloten bij mijn werkervaring.

Hoe ervaar je het om te werken voor Veenman?

Veenman is een leuk bedrijf om voor te werken. Op mijn werkplek in Rotterdam met uitzicht op de airport zet ik me samen met mijn collega’s dagelijks in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.
Het leuke van het dagelijks contact is dat je sommige klanten echt leert kennen wat het contact alleen maar leuker maakt. Daarbij zorgen de goede sfeer en de leuke collega’s ervoor dat ik met plezier naar mijn werk kom.

Hoe ervaar je de cultuur van Veenman?

Veenman is een echt Rotterdams bedrijf met een Rotterdamse mentaliteit. ‘Dat kan niet’ bestaat niet, er is altijd een oplossing.

Hoe ervaar je je collega’s en hoe gaan collega’s met elkaar om?

De sfeer onderling is op elke afdeling hetzelfde. Je zet je samen in voor een gezamenlijk doel en iedereen is toegankelijk. Van receptie tot directeur, iedereen is in voor een praatje en altijd bereid om te helpen.

Kun je Veenman in 1 zin typeren?

Niet lullen, maar poetsen.

  • logo-actua
  • kien
  • logo-ArdaghGroup
  • harman-kardon-jbl-harman-professional-solutions