010 - 284 6123
Veenman Flexline

Flexline

Betrouwbaar. Milieubewust. Aantrekkelijk geprijsd. Dat is Flexline van Veenman.

Bent u op zoek naar een betrouwbare multifunctional printer die aan al uw eisen en wensen voldoet, spaarzaam omgaat met het milieu en direct beschikbaar is, en wilt u daarbij ook nog zeker zijn van een aantrekkelijk prijsvoordeel? Veenman Flexline maakt het mogelijk. Met een speciaal geselecteerde collectie jong gebruikte multifunctional systemen verrast Veenman u graag.

Betrouwbaar

Wanneer u op zoek gaat naar een printer of multifunctioneel systeem, is de eerste eis die u zult stellen de kwaliteit. De machine moet soepel werken en uw gebruik met gemak aankunnen, ook als u eens meer print dan u gemiddeld doet. Om in aanmerking te komen voor het keurmerk Flexline, worden de systemen daarom aan een strenge selectieprocedure onderworpen. Niet alleen de leeftijd is van belang, ook het aantal afdrukken en de servicehistorie worden nauwkeurig beoordeeld. Daarnaast moeten de functionaliteiten van de machines aan strenge eisen voldoen. Pas als een afdruksysteem aan al deze criteria voldoet én is gereviseerd, wordt het label ‘Flexline’ toegekend. Alleen de beste systemen voldoen aan het keurmerk Flexline.

Gegarandeerde kwaliteit Flexline productlijn

Flexline systemen zijn tot in detail door onze Service Engineers gecontroleerd en gereviseerd. De inzetbare periode van 1 tot 36 maanden onderstreept de hoge kwaliteit. U bent jarenlang verzekerd van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. In alle opzichten profiteert u van een ‘nieuw’ systeem, maar wel tegen een lagere prijs. U kiest niet alleen voor een beter milieu en lagere kosten, maar ook voor de vertrouwde, gegarandeerde Veenman kwaliteit.

Flexibel

U kunt de multifunctional printer/scanner systemen kopen, leasen of huren. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u profiteert altijd van een scherpe prijs. Bij huren of leasen is het onderhoud altijd inbegrepen. Ook de benodigde verbruiksartikelen als toners en drums kunt u dan kosteloos bij Veenman bestellen. Alleen papier en nietjes komen voor uw rekening. Ook als u besluit te kopen, kunt u optioneel een onderhoudscontract afsluiten.

Per maand inzetbaar, dat is Veenman Flexline

Weet u al hoe uw organisatie er over 5 jaar uit ziet? Deze vraag is over het algemeen lastig te beantwoorden. Flexline speelt hierop in doordat de (multifunctionele) printers inzetbaar zijn met een looptijd vanaf 1 maand tot maximaal 36 maanden. Daarnaast bieden wij u ook de flexibiliteit om aanpassingen te doen als de afdrukbehoefte verandert. Doordat de investering in een gereviseerde machine veel lager is, ziet u dit direct terug in het maandtarief of de eenmalige investering in het geval van aankoop.

Besparend voor milieu

Door te kiezen voor Veenman Flexline draagt u bij aan de bescherming van de aarde en al haar levensvormen. Nu en in de toekomst. Met Flexline onderneemt u milieubewust.

Verantwoord ondernemen

Veenman is ervan overtuigd dat zij bij de bescherming van ons milieu een verantwoordelijke taak heeft. De gezondheid en veiligheid van medewerk(st)ers, derden en overige betrokkenen dienen gewaarborgd te zijn. Daarnaast zijn we van mening dat er voortdurend zorg moet worden besteed aan de vermindering van de milieubelasting. Met het aanbieden van gereviseerde afdrukapparatuur leveren we hieraan een positieve bijdrage.

De voordelen van Flexline voor u:

  • Hogere flexibiliteit
  • Lagere printkosten
  • Gegarandeerde afdrukkwaliteit
  • Snelle levering uit voorraad
  • Milieubewust en verantwoord ondernemen
  • Uitstekende eigen servicedienst

Ga voor meer informatie of een offerte op maat naar www.FlexLine.eu