FileShare van Veenman

Het veilig delen en beheren van bestanden

Bestanden delen met collega’s, leveranciers en klanten is tegenwoordig niet meer weg te denken. Door toename van data en flexibel en digitaal werken ontstaat een spanningsveld voor het veilig delen van (grote) bestanden. U herkent dit vast. Organisaties raken de grip op bestanden kwijt en bestanden met persoonlijke informatie worden lokaal opgeslagen en zonder toezicht gedeeld.

De verschillende “gratis” oplossingen van diverse Cloud opslagdiensten, zoals WeTransfer, zijn een gemakkelijke
oplossing, maar is het veilig en professioneel? Hoe voorkomt u schaduw IT? Hoe zorgt u ervoor dat bestanden veilig worden verzonden conform de huidige AVG-wetgeving, nu imagoschade en claims een reële bedreiging vormen?

Veilig delen van bestanden

Het delen van vertrouwelijke data blijkt in de praktijk nog steeds voor veel organisaties een uitdaging. Vaak zorgt het onbewuste gedrag van medewerkers voor zogenaamde “zwerfinformatie”. Met FileShare van Veenman behoort dit tot het verleden.

fileshare-logo

Schaalbaar en zonder hoge investeringen

De FileShare bundel van Veenman werkt volgens een pay-per-use model vanaf € 1,60 per gebruiker per maand met een minimum van 20 gebruikers. De inrichting is niet complex. Dit betekent dan ook geen hoge investeringen vooraf. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor eenmalige investering van de oplossing. U bepaalt!

Groeimodel

FileShare maakt onderdeel uit van de Intelligente FileServer van FileLinx. Dit betekent dat u direct de beschikking krijgt over het dynamische softwareplatform van FileLinx. In de toekomst kunt u gemakkelijk upgraden en eenvoudig nieuwe functionaliteiten laten inrichten. Denk hierbij aan versiebeheer, Purchase2Pay, Projectmanagement en specifieke maatwerkprocessen.

Uw voordelen

 • AVG-proof. Uw bestanden blijven in uw eigen
  netwerkdomein
 • Simpel in gebruik en inrichting
 • Grip en controle over gedeelde documenten
 • De keuze om bestanden te downloaden of alleen
  in te zien
 • Professionelere uitstraling!

Hoe werkt het?

Met FileShare van Veenman bent u in staat om simpel en veilig grote en/of vertrouwelijke documenten te delen via een Shared Portal. Al dan niet in combinatie met een tijdlijn voor korte berichten over de status van een document. U ziet precies wie wanneer een bestand heeft bekeken of gedownload. Kortom de bestanden blijven binnen uw netwerkdomein en u geeft de (externe) ontvanger(s) de mogelijkheid om bestanden te downloaden en/of in te zien.

1

Sla uw bestand op.

filelinx-opslaanl

2

Deel uw bestand simpel en snel.

filelinx-delen

3

Geef aan of een document privacy-gevoelige informatie bevat. Indien ja, kan de ontvanger het document niet downloaden en wel inzien.

filelinx-privacy

4

De ontvanger krijgt een persoonlijke e-mail met een link naar het bestand/dossier.

filelinx-email

5

De verzender kan een status zien of en wanneer de ontvanger het document heeft gedownload of ingezien.

filelinx-status

FileShare in de Zorg

In de zorg kunt u FileShare inzetten voor het delen van informatie over patiënten, cliënten en (zorg)personeel met collega’s en externen. Meer over Veenman in de Zorg

FileShare in het Onderwijs

In het onderwijs kunt u FileShare inzetten voor het delen van leerlingeninformatie, studiematerialen en overige belangrijke informatie met collega’s, leerlingen en mogelijk ook ouders. Meer over Veenman in het onderwijs

FileShare in de Maakindustrie

In de maakindustrie kunt u denken aan het delen van bestanden met octrooien, recepturen, kostprijzen en overige belangrijke informatie met collega’s, leveranciers en klanten. Meer over Veenman in de maakindustrie

FileShare voor de Zakelijke dienstverlening

Financiële stukken, juridische documenten en overige kritieke (klant)informatie kunt u met FileShare eenvoudig delen met met collega’s, klanten en leveranciers. Meer over Veenman voor de zakelijke dienstverlening

Advies en implementatie

Veenman heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ondersteunen van organisaties op het gebied van informatievraagstukken en softwareoplossingen voor het structureren van data en het toepassen van procesverbeteringen. Ons team van specialisten ondersteunt u dan ook via advies en het inrichten van de applicatie.

Meer weten hoe we u kunnen helpen?

We praten graag met u door. Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Documentverwerking
 • Documentverwerking
 • Logo Goudappel
 • logo Koenen en Co
 • logo 112Schade