010 - 284 6123 info@veenman.nl
Documenten Beheren

Documenten beheren

Het produceren, be- en verwerken, delen en verzenden, en het opslaan van (digitale) documenten zijn taken die aandacht vragen. Mits goed aangepakt en begeleid kunnen deze taken voor aanzienlijke tijdwinst, kostenbesparing en kwaliteitsverbetering zorgen.

Een eerste voorwaarde voor werken in een digitale setting is de zekerheid dat eenmaal opgeslagen informatie ook weer kan worden teruggevonden. En snel ook, ongeacht waar die informatie ooit werd opgeslagen.
Een andere voorwaarde is security: Wie mag er bij welke informatie komen en wat mag hij/zij daarmee doen? Ofwel, blijft bedrijfsinformatie binnenshuis, of kan er worden “gelekt”, bijvoorbeeld doordat er documenten in de printer liggen die nog niet door de opdrachtgever zijn opgehaald?
Een derde voorwaarde is inzichtelijkheid van de kostenstructuren. Wie print er wat, waar en waarvoor? De antwoorden hierop vormen de basis voor kostenbeheersing.
In het verlengde van dit laatste is het beheersen van milieu-issues, zoals papierverbruik. Ook die issues kunnen alleen in de hand worden gehouden als er inzicht is in wie wat doet.

Veenman heeft verscheidene software suites voorhanden die gericht zijn op het beheren van documenten. Daaronder zijn pakketten van Equitrac, Indica, SafeCom en SafeQ, die alle hun eigen functionaliteit en bijzonderheden kennen. Vraag Veenman naar de oplossing die het meest geschikt is voor uw specifieke organisatie.