010 - 284 6123 info@veenman.nl
Equitrac

Equitrac

Een flexibele printmanagement oplossing

Equitrac: Wat is het?

Uitgebreide modulaire printbeheer software voor toegang, beheer en de beheersing van uw printomgeving.

Equitrac: Wat doet het?

In uw organisatie wordt geprint en gekopieerd, maar weet u hoeveel, door wie, met welk doel, op welke machines en tegen welke kosten? Met Equitrac heeft u een gedetailleerd antwoord op deze en andere vragen rond uw printomgeving. Afgezien hiervan zorgt Equitrac ook voor beveiligde toegang tot de printer of multifunctional en helpt het u uw MVO doelstelling mede te realiseren door het terugbrengen van papierverbruik. Door de toepassing van de follow-me functionaliteit kunt u flexibel werken optimaliseren.

Wat levert Equitrac uw organisatie op?

Omdat Equitrac alle print- en kopieeractiviteiten gedetailleerd registreert en rapporteert, kunt u maatregelen treffen die ertoe leiden dat er in uw organisatie op de juiste manier, op de juiste plek en met de daartoe meest geschikte afdruksystemen wordt geprint. Geen papierverspillingen meer, wel kostenbesparingen en printen waar u werkt. De implementatie van Equitrac zorgt bovendien voor een betere beveiliging van uw bedrijfsinformatie.

Equitrac en Veenman: De oplossing op maat.

Equitrac software is niet aan één type of merk afdruksystemen gebonden en is dan ook goed inzetbaar in een hybride printomgeving. Veenman kan u onafhankelijk adviseren. Equitrac is modulair opgebouwd en Veenman kan met u bepalen welke toepassing tot de beste resultaten leidt in uw organisatie. Uiteraard kan Veenman ook voor de implementatie van Equitrac zorgdragen.

Equitrac video:
NEN bespaart op afdrukkosten met Nuance Equitrac.

Download hier de NEN business case in PDF