010 - 284 6123 info@veenman.nl
Indica van Veenman

Indica

Vinden wat u zoekt.

Indica: Wat is het?

Een betaalbare en eenvoudige search engine die ervoor zorgt dat de juiste informatie uit uiteenlopende bronnen zeer snel vindbaar is en veilig inzichtelijk wordt gemaakt.

Indica: Wat doet het?

In door u geselecteerde applicaties, zoals MS Office, e-mail, CRM en ERP, kan Indica naar informatie zoeken. Indica zoekt door zowel gestructureerde als ongestructureerde informatie. Bij installatie van Indica worden alle beschikbare data automatisch geïndexeerd, waarbij de gegevens en de informatie op hun oorspronkelijke locaties blijven staan. Nieuwe informatie wordt ook meteen geïndexeerd. Vanaf dat moment is alle digitale informatie onmiddellijk vindbaar en opvraagbaar.

Wat levert Indica uw organisatie op?

Focus op uw kernactiviteiten. Indica verkort de zoektocht naar informatie, wat een tijdsbesparing tot 8 uur per medewerker per week oplevert. Minstens zo belangrijk is dat dankzij Indica altijd de meest actuele informatie op tafel komt. Dit betekent onder meer besluiten nemen op basis van de juiste informatie, maar ook het verhogen van klantentevredenheid door snel en correct op vragen of klachten te reageren.

Indica en Veenman

Voor het vaststellen van uw ‘vind-behoefte’ en het installeren en onderhouden van Indica in uw organisatie heeft Veenman alle benodigde expertise in huis. Veenman combineert haar lange ervaring met document-workflows met de inzet van de beste hard- en softwaresystemen om maximaal rendement te realiseren.

100% beveiligingsgarantie

Indica respecteert uw beveiligingsbeleid en kan worden gekoppeld aan aanwezige protocollen, zoals Microsoft Active Directory. Aanvullend kunt u binnen Indica beveiliging toevoegen tot op document niveau.

Bekijk de video:
Download de brochure: pdf-icon-small Brochure Indica