010 - 284 6123 info@veenman.nl
SafeCom

SafeCom

Een volledig modulaire printmanagement oplossing

SafeCom: Wat is het?

Een flexibele, softwareoplossing voor het beheersen van printkosten, terugdringen van papierverspilling en beveiligd printen. Integraal printmanagement voor middelgrote tot (zeer) grote kantoororganisaties.

SafeCom: Wat doet het?

SafeCom controleert en beïnvloedt de printactiviteiten in een organisatie op verschillende niveaus. De exacte printkosten kunt u doorberekenen aan een afdeling, team, project, medewerker of externe klant. Prints kunnen op iedere printer in de organisatie worden gemaakt, op basis van authenticatie. Daarnaast kan SafeCom door monitoring ervoor zorgen dat machines niet stilvallen bij gebrek aan toner.

Wat levert SafeCom uw organisatie op?

Dankzij SafeCom kunt u aanzienlijk besparen op uw printkosten. Er wordt selectiever geprint en papierverspilling wordt sterk teruggedrongen. Tegelijkertijd zorgt SafeCom voor maximale uptime van het machinepark en minimale belasting van de helpdesk. Bovendien draagt SafeCom bij aan de invulling van uw beveiligingsbeleid.

SafeCom en Veenman.

SafeCom is modulair van opbouw. Veenman is door haar jarenlange ervaring de partner om te adviseren over welke SafeCom-modules tot de beste resultaten zullen leiden in uw organisatie. Uiteraard biedt Veenman ook alle expertise die nodig is voor de installatie en het onderhoud van SafeCom.

SafeCom video: