010 - 284 6123 info@veenman.nl
ABBYY Flexicapture

ABBYY Flexicapture

Leg data van zowel gestructureerde als ongestructureerde documenten met grote nauwkeurigheid vast.

Wat is ABBYY FlexiCapture?

Een software oplossing om data van zowel gestructureerde als ongestructureerde documenten met grote nauwkeurigheid vast te leggen in databases, document management systemen en externe applicaties.

Wat doet ABBYY FlexiCapture?

Met ABBYY FlexiCapture kunnen bijvoorbeeld ingevulde (enquête)formulieren en facturen automatisch worden ingelezen en verder in werkprocessen worden verwerkt. Handmatige data entry is daarmee overbodig geworden. Daarnaast verzorgt FlexiCapture vrijwel alle denkbare scanfuncties, inclusief OCR, codeherkenning, formatwijzigingen enzovoorts. De flexibele en schaalbare oplossing is in diverse varianten beschikbaar en is tot in de details aanpasbaar aan de processen en de behoeften in uw organisatie.

Wat levert ABBYY FlexiCapture voor uw organisatie op?

FlexiCapture maakt het mogelijk om over te schakelen op (volledig) digitaal werken. Daarnaast kan de scanoplossing worden ingericht op het stroomlijnen van specifieke bedrijfsprocessen. FlexiCapture is ‘zelflerend’, herkent soorten documenten en zal naar gelang de voorkomende documentensoort zelfstandig acties ondernemen, zoals inlezen in een applicatie of vastlegging in een digitaal archief. Dit resulteert in efficiënter werken, tijdwinst, verhoogde kwaliteit en minder kosten.

ABBYY FlexiCapture en Veenman: Bundeling van expertise rond digitaal werken.

De software van ABBYY kent een grote verscheidenheid van functies en is aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Veenman heeft alle expertise in huis om vast te stellen welke FlexiCapture variant in uw organisatie voor de beste resultaten zorgt, als ook om deze software perfect te implementeren.

ABBYY Flexicapture is verkrijgbaar in verschillende versies:

 StandaloneDistributedServer
ArchitectureDesktop / werkgroepClient ServerServer Component
GebruikKleine organisatiesMedium tot grote organisatiesHoog volume projecten voor BPO's
ElementenAlle taken behandeld op een desktop machine (lokale activiteiten) Capture platform voor scanning, herkenning, validatie en het vrijkomen (remote activiteiten en Web Capture Workflow)Capture component voor gecentraliseerd en automatische verwerking van documenten (server based)
ImplementatieDesktop installatie (één beheerder) Client- / server-oplossing met meerdere componenten en voor de taakverdeling tussen servers en stations (operator, setup, beheerder)Capture server geinstalleerd in een netwerk of geintegreerd in een zakelijke workflow
SchaalbaarheidGelimiteerd door desktop werkstationHoge schaalbaarheid op basis van client / server-architectuurHoge schaalbaarheid
DistributieIs alleen toegestaan op de fysieke machine of virtuele omgeving Servers kunnen in een virtuele omgeving worden geinstalleerd en de client operator stations zijn toegankelijk via de webbrowserIs alleen toegestaan op de fysieke machine of de virtuele omgeving
ABBYY Flexicapture video:
Veenman RAM Mobile Business Case: pdf-icon-small Business Case

Lees u het artikel liever online, klik dan hier