010 - 284 6123 info@veenman.nl
eCopy ShareScan

eCopy ShareScan

De beste scan- en OCR-oplossing voor geautomatiseerde verwerking van documenten en formulieren direct vanaf een scanner of multifunctionele printer

eCopy ShareScan: Wat is het?

Gebruiksvriendelijke en veilige scanoplossing voor automatisch opslaan, delen en verwerken van documenten direct vanaf een scanner, PC, smartphone of multifunctional.

eCopy ShareScan: Wat doet het?

Zorgt voor het effectief digitaliseren van papieren documenten, zoals archiefstukken en ontvangen post. De scansoftware omvat onder meer nauwkeurige herkenningssoftware. Hierdoor kunt u scans niet alleen opslaan, maar ook terugvinden en bewerken in bijvoorbeeld Microsoft Office.

Wat levert eCopy ShareScan uw organisatie op?

Door het digitaliseren van papieren documenten kan uw organisatie maximaal profiteren van de voordelen van digitaal werken. Denk aan het snel en gemakkelijk terugvinden en delen van informatie, maar ook aan plaats- en tijdonafhankelijk werken. Door het gebruiksvriendelijke display gaat scannen snel en gemakkelijk. Fouten worden voorkomen door de preview functionaliteit.

eCopy ShareScan en Veenman zorgen samen voor synergie.

Deze scanoplossing is modulair van opbouw. Scanning naar uw ERP-pakket kan standaard of door Veenman op maat worden gemaakt. Bovendien heeft Veenman alle expertise voorhanden voor een probleemloze implementatie van de geavanceerde software in uw werkprocessen.

Veenman biedt de volgende versies van eCopy ShareScan aan:

ShareScan Elements

De elementaire versie van eCopy Sharescan die digitaliseren en veilige informatieoverdracht combineert met een minimale investering en een maximaal gebruiksgemak. De geïntegreerde OCR engine zorgt dat documenten doorzoekbaar gemaakt worden en eventueel hergebruikt kunnen worden in MS Office applicaties. Inclusief 1 eCopy PDF Pro Office licentie, het ideale PDF bewerkingspakket voor op de desktop.

ShareScan Office

De meest gebruikte versie voor office medewerkers Bevat alle voordelen van Nuance eCopy ShareScan Elements plus Quick connect voor SQL connectie, en een gratis connector. Inclusief 5 eCopy PDF Pro Office licenties, het ideale PDF bewerkingspakket voor op de desktop.

ShareScan Suite

De ultra complete versie voor veeleisende gebruiker Bevat alle voordelen van Nuance eCopy ShareScan Office, Forms Processing Extender, barcode extender, cost recovery en drie gratis connectoren. Inclusief 10 eCopy PDF Pro Office licenties, het ideale PDF bewerkingspakket voor op de desktop.

ShareScan ScanStation

Een complete kiosk inclusief display, toetsenbord en server voorzien van Nuance eCopy ShareScan Suite Speciaal voor gebruik bij scanners of een multifunctionele printers met beperkte integratie mogelijkheden.

ShareScan video: