010 - 284 6123
Scanshare

Scanshare

Scanshare maakt het voor u mogelijk te communiceren met uw netwerk of database vanaf iedere multifunctionele printer en/of scanner.

Scanshare: Wat is het?

Scanshare is een eenvoudige , intuïtieve en zogenaamde “one touch” oplossing voor het slim scannen van documenten vanaf de multifunctionele printer of scanner in het gewenste formaat én naar ieder gewenste bestemming op uw (mail)server en/of in de Cloud. Scanshare is er in twee uitvoeringen. Scanshare Essentials is een eenvoudige ‘one touch’ oplossing voor het slim scannen van documenten vanaf een multifunctionele printer, in het gewenste format èn naar iedere gewenste bestemming op de (mail)server en/of in de cloud. Scanshare Enterprise biedt bovendien een complete workflow oplossing om scanprocessen te optimaliseren.

Scanshare: Wat doet het?

Met Scanshare kunt u vanaf iedere multifunctionele printer en/of scanner communiceren met uw netwerk of database. De juiste opslagplaats voor een document kan dan ook eenvoudig worden geselecteerd op de display van de multifunctional. Hierdoor kunt u in luttele seconden processen automatisch uitvoeren, die voorheen handmatig moesten worden uitgevoerd. Documenten worden direct op de juiste plaats opgeslagen in zowel onbewerkbare formats – zoals PDF of PDF/A – als in bewerkbare formats, waaronder Word of Excel. Ook is het mogelijk documenten direct naar de cloud en/of uw bedrijfsapplicaties te scannen.

Wat levert Scanshare uw organisatie op?

Het gebruik van Scanshare verlaagt de kosten van het scannen en de distributie van documenten voor uw organisatie aanzienlijk. Ook zorgt het voor een effectieve en veilige overdracht van informatie en draagt het bij aan gestructureerde samenwerking tussen personen en afdelingen.

Scanshare en Veenman

Scanshare werkt samen met de meeste gerenommeerde multifunctionals, in het bijzonder die van Xerox en Samsung. Veenman heeft veel ervaring opgedaan rond de integratie van scantechnologie in (digitale) kantoororganisaties. Hierdoor kan Veenman u waardevolle adviezen geven. Ook zorgt Veenman voor een snelle en effectieve implementatie van Scanshare in uw organisatie.

Scanshare is verkrijgbaar in twee verschillende versies:

Scanshare Essentials

Een eenvoudige, intuïtieve “one touch” oplossing voor het slim scannen van documenten vanaf de multifunctionele printer in het gewenste formaat én naar ieder gewenste bestemming op uw (mail)server en/of in de Cloud. De toepassing is uitermate geschikt voor organisaties die hun scanprocessen effectief en met eenvoud willen optimaliseren.

Scanshare Enterprise

Een krachtige en complete workflow oplossing voor het scannen van documenten vanaf de multifunctionele printer in het gewenste formaat én naar iedere gewenste bestemming in uw bedrijfsomgeving. De toepassing is uitermate geschikt voor organisaties die hun scanprocessen effectief willen inrichten en willen koppelen aan bedrijfsapplicaties.