010 - 284 6123 info@veenman.nl

Documenten produceren

Ook in dit digitale tijdperk is het af en toe handig om informatie op papier te hebben. Een marketingrapport of een spreadsheet laat zich niet lekker vanaf een beeldscherm lezen, zeker niet als het om een beeldscherm van een smartphone gaat. En als we de weg van digitaal naar analoog papier dan toch bewandelen, is het dan niet verstandig om meteen ook alle waardeverhogende gebruiksmogelijkheden van de printer of multifunctional volop te benutten?

Veenman biedt diverse mogelijkheden om vanaf mobiele apparatuur (smartphone, tablet) printopdracht over te brengen naar printers en multifunctionals. Daaronder zijn 1:1 oplossingen, maar ook oplossingen die onafhankelijk van besturingssystemen werken en daarmee een universeel platform bieden. Bovendien zijn er mogelijkheden om ook in geval van mobiel printen de mogelijkheden voor kostenbeheersing en security in te bouwen.

Voor Windows besturingssystemen biedt Veenman uitgekiende mogelijkheden om het onderste uit de “printer-kan” te halen, zonder ingewikkelde ingrepen in drivers of applicaties. Lees meer over Mobiel Printen en Windows Enhanced Laser Printing en vraag Veenman om advies voor de juiste systemen voor uw organisatie.