010 - 284 6123 info@veenman.nl
Advanced-Forms

Advanced-Forms

Slimmer werken en kosten besparen.
Advanced-Forms: Wat is het?

Als organisatie ben je altijd bezig om slimmer te werken en om kosten te besparen. Iets wat vaak niet de juiste aandacht krijgt. Waar veel te besparen en te optimaliseren valt is het proces rondom uitgaande documenten, zoals facturen en transportdocumenten. Maar ook alle documenten die conform uw geldende huisstijl moet worden verzonden.

Hoe werkt Advanced-Forms?

Advanced-Forms regisseert uw output optimaal, omdat het alle documenten vanuit één systeem aanstuurt. Het verzorgt volautomatisch documenttransport van uw (ERP-)applicatie naar de eindbestemming. Denk aan e-mail, print of een elektronisch archief. Intern, maar ook tussen u, uw klanten en leveranciers. Met Advanced-Forms verwerkt u al uw bedrijfsdocumenten in elk gewenst formaat en op elke gewenste manier. Zonder aanpassingen aan uw bedrijf kritische applicaties. Er komt geen programmeertechniek bij kijken, u richt het eenvoudig zelf in. Ook bepaalt u zelf op welke wijze en onder welke voorwaarden documenten hun eindbestemming bereiken door gebruik te maken van de slimme distributiemodule binnen de oplossing.

Wat levert Advanced-Forms voor uw organisatie op?

Met Advanced-Forms krijgt u veel meer controle over de uitgaande documentenstroom en realiseert u een besparing van kostbare ontwikkel- en beheertijd voor uw documenten. Ook heeft u meer flexibiliteit bij de opmaak en distributie van uitgaande documenten en realiseert u uniformiteit in uw huisstijl. Dit helpt u om eenvoudig uw corporate identity toe te kennen aan uw uitgaande documenten en bijvoorbeeld tijdelijke promoties of gepersonaliseerde boodschappen toe te voegen aan uw documenten.

Advanced-Forms en Veenman

Advanced-Forms is modulair opgebouwd en uiterst flexibel in te richten én te beheren, al naar gelang de wensen en eisen die in uw organisatie omtrent outputmanagement spelen. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de omstandigheden die specifiek zijn voor uw branche en uw organisatie zelf. Veenman is de ervaren partij die u op dit vlak deskundig adviseert en u ook helpt bij de implementatie en inrichting van de oplossing.

Advanced-Forms video: