010 - 284 6123 info@veenman.nl
Mobiel Printen

Mobiel Printen

Veenman oplossingen voor mobiel printen

Mobiel printen.

Bring Your Own Device (BYOD) is niet meer weg te denken uit uw IT omgeving Steeds meer mensen willen met hun eigen smartphone of tablet werken, en dus ook printen. Veenman biedt een reeks van softwareoplossingen om snel en eenvoudig printopdrachten te sturen vanaf een smartphone of tablet, maar ook vanaf een PC of iMac.

Software voor mobiel printen: Wat doet het?

Een Word-document of PDF van meerdere pagina’s laat zich beter vanaf papier lezen dan van het kleine scherm van een smartphone of tablet. Verschillende oplossingen maken het gemakkelijk alle soorten documenten af te drukken. De standaardoplossing voorziet in het rechtstreeks aansturen van een multifunctional of printer door een iPhone of iPad. De Server- en Enterprise-oplossingen zijn platformonafhankelijk en bieden vele aanvullende mogelijkheden, inclusief mobiel bellen via e-mail, webbrowser, printdriver, WiFi en Google Cloud. De Enterprise-versie biedt bovendien mogelijkheden als Follow Me en Betaald Printen en zorgt voor verhoogde security.

Mobiel printen: Wat is het nut voor uw organisatie?

Medewerkers en bezoekers willen plaatsonafhankelijk kunnen werken met hun eigen devices. Door mobiel printen te faciliteren kunnen uw medewerkers in principe overal in uw organisatie werken en printen. Bovendien stelt u klanten en bezoekers in staat om afdrukken te maken op de printers en multifunctionals die bij u in gebruik zijn.

Veenman en mobiel printen.

Veenman kan de juiste analyse maken op basis van de bij u aanwezige printinfrastructuur en de wensen en eisen van medewerkers en bezoekers. Veenman verzorgt de afstemming van uw wensen en onze oplossingen en implementatie van de voor mobiel printen benodigde software.

Mobiel printen versies

Mobiel Print Standaard

U kunt direct mobiel printen vanuit Apple smartphones en tablets op een selectie Xerox en HP multifunctionals. Gebruikers kunnen o.a. Office documenten, emailberichten, afbeeldingen en PDF documenten afdrukken. Dit alles tegen extreem lage kosten.

Mobiel Print Server

Met de Mobiel Print Server kunt u platformonafhankelijk afdrukken. Dit is geschikt voor smartphones en tablets van alle merken. Tevens is het toepasbaar op bijna alle merken multifunctionals en printers. Mobiel printen via email, webbrowser, printdriver, WiFi en Google Cloud zijn mogelijk. U kunt afdrukken vanuit elke gewenste locatie. Het beheer van de gebruiksmogelijkheden vind centraal plaats. De investering is gering (slechts 1 licentie per multifunctional benodigd).

Mobiel Print Enterprise

Met de Mobiel Print Enterprise heeft u alle voordelen van de Mobiel Print Server oplossing. De oplossing wordt op maat samengesteld en aansluiting op Follow Me en Betaald Printen is mogelijk. U heeft volledige beheermogelijkheden en uitgebreide rapportages. Daarnaast beschikt u over mogelijkheid om kosten toe te wijzen aan afdelingen, medewerkers of klanten.