010 - 284 6123 info@veenman.nl

Documenten verwerken

U heeft alle documenten digitaal opgeslagen en nu wilt u ermee aan de slag gaan. U wilt de documenten snel kunnen terugvinden, u wilt ze samenvoegen tot dossiers, u wilt er commentaar op geven, u wilt ze delen met anderen en als de zaken gedaan zijn, wilt u de documenten in een archief opbergen.

Voor dit alles is krachtige software nodig. Software die u in staat stelt om snel en nauwkeurig te werken, op ieder moment, op iedere plek, alleen of juist in teamverband. Er zijn softwarepakketten die praktisch voor alle taken in een kantoororganisatie kunnen worden ingezet. Andere zijn juist toegespitst op bepaalde taken. Vraag Veenman om uitleg en advies. Daarbij kunnen ook uiterst interessante onderwerpen ter sprake komen, zoals securitymaatregelen (wie krijgt er toegang tot welke documenten, zijn de documenten authentiek? etc.) en de kansen die plaats- en tijdonafhankelijk werken u biedt.

Voor de verwerking van digitale documenten en de inrichting van een digitale kantoororganisatie richt Veenman zich op de pakketten Xerox DocuShare, DocBase en Nuance eCopy PDF Pro Office. Veenman adviseert u graag over welk pakket in uw organisatie tot de beste resultaten zal leiden.