010 - 284 6123 info@veenman.nl
DocBase van Veenman

DocBase

Wie slimmer werkt, werkt digitaal.

DocBase: Wat is het?

Wie slimmer werkt, werkt digitaal. Door documenten en informatie altijd direct beschikbaar te hebben, reageert u sneller en correcter op vragen van klanten, collega’s of partners. DocBase stelt u in staat om informatie op een juiste en veilige manier te ontsluiten en te delen, on premise of in de cloud. Zonder grote veranderingen in uw huidige werkprocessen en/of systemen door te voeren.

Hoe werkt DocBase?

DocBase is een ideaal online platform voor digitaal werken. Van digitale postkamer tot zaakgericht werken en van factuurafhandeling tot contractbeheer. U vindt uw digitaal opgeslagen documenten eenvoudig en snel terug. Alles is overzichtelijk gerubriceerd, passend bij uw organisatie. Resultaat: altijd de juiste informatie op de juiste plek voor de juiste medewerker beschikbaar. DocBase gebruikt u on premise, of in de cloud. Tijdens een intakegesprek adviseren onze consultants u over de juiste variant voor uw organisatie.

Wat levert DocBase voor uw organisatie op?

Met behulp van DocBase stuurt u bedrijfsprocessen beter aan en speelt u daarbij in op marktveranderingen. U neemt belangrijke beslissingen op basis van actuele en volledige informatie. Behalve tevreden gebruikers resulteert DocBase ook direct in lagere ontwikkel- en beheerskosten van uw documenten en (zaak)dossiers. De zoektijd wordt korter en werkprocessen verlopen efficiënter. U bespaart op uw huidige archiefkosten en u beschikt over een beveiligde werkomgeving.

DocBase en Veenman: Eén plus één is hier meer dan twee.

DocBase is volledig modulair opgebouwd en uiterst flexibel in te richten, al naar gelang de wensen en eisen die in uw organisatie spelen. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de omstandigheden die specifiek zijn voor uw branche en uw organisatie zelf. Veenman is de ervaren partij die u op dit vlak deskundig adviseert en u ook helpt bij de implementatie en inrichting van DocBase.

Docbase instructie video:

Docbase motiongraphic: