010 - 284 6123 info@veenman.nl
Veenmanmailer

Veenmanmailer.nl

E-mail is nog steeds een belangrijk communicatiemiddel, voor iedere organisatie. Om te corresponderen, om afspraken te maken of bestellingen te plaatsen. Zowel intern als extern.

Betrouwbare oplossing

Het scannen naar e-mail vanaf multifunctionele printers is het afgelopen decennium steeds meer gemeengoed geworden. Met de groei van cloudtoepassingen en integratie met e-mail (denk aan Office365 of Google-apps), komt het steeds vaker voor dat scannen naar e-mail vanaf multifunctionele printers niet zomaar werkt. Dat komt onder andere door securityrichtlijnen van cloudplatformen en omdat er een groeiende behoefte is aan e-mailen vanaf locaties waar het gebruik van een e-mailserver en specifieke client software (denk aan Microsoft Outlook) niet vanzelfsprekend is.

Een betrouwbare en simpele oplossing hiervoor is Veenmanmailer.nl.

  • Met Veenmanmailer.nl, de cloudmailoplossing van Veenman, e-mailt u vanaf iedere multifunctionele printer én gewenste locatie goed én veilig – zonder gebruik van een e-mailserver.
  • De printer stuurt uitgaande e-mails via het cloudplatform van Veenman, afgestemd op uw mogelijkheden en beperkingen, direct naar de gewenste ontvanger(s).
  • U gebruikt Veenmanmailer.nl al voor een vast bedrag per maand ad. € 5,00 per systeem en eenmalige setupkosten ad. € 150,00.

• Uiteraard is ondersteuning vanuit onze afdeling Professional Services gedurende de gehele looptijd inbegrepen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de toegevoegde waarde van de oplossing kunt u te allen tijde contact opnemen met onze consultants. Zij informeren u graag.