010 - 284 6123 info@veenman.nl

Verbeter uw productiviteit en workflow met de nieuwste geïntegreerde multifunctionele A0 printer, scanner en kopieersysteem. Dankzij het twee rollen systeem, die via de voorkant geladen worden, is het eenvoudig om snel en eenvoudig van afdrukformaat en papiersoort te wisselen. Daarbij wordt de roluitlijning automatisch verzorgd.

HP DesignJet T2500 eMFP grootformaat printerOp het eenvoudig te bedienen kleuren touchscreen kunt u print opdrachten klaar zetten, previews bekijken en printkosten in de gaten houden. Tevens heeft dit multifunctionele product de beschikking over een USB-poort om rechtstreeks, zonder driver, te printen vanaf een USB-stick.

De HP Designjet T2500 eMFP heeft een geïntegreerde uitvoerlade wat resulteert in vlak en gesorteerde afdrukken. De A0 scanner kan diverse media type en formaten verwerken om bijvoorbeeld uw papieren archief te digitaliseren. Bouwtekening waar handmatig wijzigingen op aan zijn gebracht, kunnen direct worden gescand en met het hele team worden gedeeld.

Met de HP Designjet T2500 eMFP heeft u volledige controle en produceert u snel hoogwaardige prints in een hoge resolutie.

Specificaties HP Designjet T2500 eMFP
  • Tot 120 A1 afdrukken per uur zwart wit en kleur
  • Geschikt voor 2 mediarollen
  • Printresolutie tot 2400 x 1200 geoptimaliseerde dpi
  • Mediaformaat: A4 – A0
  • 6 inktkleuren
Gedeeld