010 - 284 6123

HP Designjet T920

Het compacte systeem met stabiel onderstel creëert professionele A1 (kleuren)prints in 21 seconden van zeer hoge kwaliteit. Papierrollen kunnen snel en makkelijk vervangen worden doordat het laadmechanisme zich aan de voorzijde bevindt. Daarbij wordt de roluitlijning automatisch verzorgd.
Het overzichtelijke draaibare kleuren touchscreen zorgt ervoor dat er efficiënt gewerkt kan worden door het bekijken van de printerstatus, printpreview en controle van de mediarol.

Naast de bekende opvangmand heeft de HP Designjet T920 ePrinter de beschikking over een uitvoer (stacker) voor circa 50 afdrukken. Dit maakt sorteren en afdrukken in grotere batches mogelijk. Door de doorzichtige afdekkap kan de gebruiker direct zien wat er geprint wordt.

Tevens heeft het systeem de beschikking over een USB-poort om rechtstreeks, zonder driver, te printen vanaf een USB-stick.

De HP Designjet T920 ePrinter is te verkrijgen met en zonder postscriptmodule. Als er regelmatig afgedrukt wordt vanuit Adobe Reader, Photoshop of Apple OSX, dan zorgt de postscriptmodule samen met de extra 320 Gb harddisk voor een perfecte en snelle verwerking van de bestanden.
Let op, het is niet mogelijk om de HP Designjet Printer na aanschaf te upgraden met een postscriptmodule.

Met de HP Designjet T920 ePrinter heeft u volledige controle en produceert u snel hoogwaardige prints in een hoge resolutie.

BrochureBrochure-HP-Designjet-T920-grootformaat-printer-Veenman

Product informatie

De HP Designjet T920 ePrinter is een web-verbonden ePrinter met revolutionair gebruiksgemak. Werk productiever door de snelle verwerking van de printjobs.

Product specificaties

  • Tot 120 A1 afdrukken per uur zwart wit en kleur
  • Geschikt voor 1 mediarol
  • Printresolutie tot 2400 x 1200 geoptimaliseerde dpi
  • Mediaformaat: A4 – A0
  • 6 inktkleuren

Aanverwante diensten

Veenman, de ontzorgdienst van zakelijk Nederland

Advies & Implementatie
Veenman vertaalt úw werkwijze in machines en software. En we zorgen ervoor dat het werkt en blíjft werken.

Papier hier!
Razendsnel papier in huis met de Veenman PapierExpress! Uiteraard ook te bestellen via de uitgebreide webshop.
Lees meer

Neem direct contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook úw efficiency en veiligheid kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blogartikelen over Printers