HP PageWide XL 4200 printer

De HP PageWide XL technologie is gebaseerd op de beproefde en geavanceerde technologie vanuit HP webpersen. Met baanbrekende vernieuwingen zijn de PageWide XL 4200 printers sneller, productiever, efficiënter, voordeliger én hebben ze een lager stroomverbruik. Een printperformance die in alle opzichten verbeterd is.

Met de nieuwe HP PageWide XL grootformaatprinter worden zowel technische- als grafische toepassingen in één apparaat samengevoegd. Zo maakt de PageWide XL technologie een productie tot wel 10 A1 prints per minuut mogelijk. En zorgt de workflow software voor een productiever en efficiëntere werking. De HP PageWide XL inkten op pigmentbasis leveren duurzame afdrukken op die licht- en vochtbestendig zijn, zelfs op ongecoat bond papier.

HP PageWide XL 4200 printer in het kort

 • Hoge afdrukkwaliteit; punten worden op nauwkeurige en betrouwbare wijze geplaatst, wat resulteert in heldere lijnen, fijne details en subtiele grijstinten. De HP PageWide XL-inkten op pigmentbasis leveren duurzame afdrukken op die licht- en vochtbestendig zijn, zelfs op ongecoat bond papier; van technische tekeningen tot plattegronden, GIS en posters voor commerciële toepassingen.
 • Productief; 10 pagina’s/min (15 pagina’s/min met optionele snelheidsupgrade) de HP PageWide XL printers hebben een vaste printbar van 101,6 cm die de hele afdrukbreedte overbrugt. De hele pagina wordt in één keer afgedrukt, wat zeer hoge afdruksnelheden mogelijk maakt.
 • Duurzaam; HP PageWide XL 4200 printers zijn ontwerpen volgens het Design for Sustainability, voorheen Design for the Environment DfE) programma. DfE is een technische focus op de ontwikkeling van innovatieve producten die de impact van afdrukken op het milieu verminderen. HP PageWide-technologie werkt zonder fuser, vermindert warmte en geluid en produceert geen ozon, waarmee de printers naadloos integreren in een werkplek met normale ventilatie.
BrochureBrochure Veenman HP PageWide XL 4200

HP PageWide XL 4200 printer informatie

Het intuïtieve 15,6 inch touchscreen met gedetailleerde voorbeeldweergave en aanpasbare presets voor afdrukken helpt fouten en onnodige kosten voorkomen. Het statuslampje op het display geeft in één oogopslag statusinformatie van de printopdracht weer, deze is ook op afstand goed zichtbaar.
Met SmartStream Preflight Manager, een optionele software, werkt u met behulp van workflows, nog productiever en efficiënter. Denk aan het in goede banen leiden van grote printopdrachten: van ontvangst van bestanden tot aan verwerking en afwerking van de geprinte opdracht.

Offerte aanvragen

HP PageWide XL 4200 printer specificaties

 • Printsnelheid: tot 10 A1 afdrukken per minuut
 • 2 media rollen standaard met automatische wissel, uitbreidbaar tot 4 rollen
 • Printresolutie tot 1200 x 1200 dpi
 • Afdrukbare mediaformaatbreedte: tot 1000 mm
 • Optionele vouwunit

Aanverwante diensten

Veenman, de ontzorgdienst van zakelijk Nederland

Mijn Veenman beheer
Storingen melden, toners bestellen… Met Mijn Veenman Beheer regelt uw printer het helemaal zelf.
Lees meer

Advies & Implementatie
Veenman vertaalt úw werkwijze in machines en software. En we zorgen ervoor dat het werkt en blíjft werken.

Supplies
Veenman ontzorgt u ook op het gebied van supplies, zoals toner en papier.
Lees meer

Printer styling
Een printer in uw eigen bedrijfskleuren? Of voorzien van een creatief ontwerp? Maak het samen met Veenman.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook de veiligheid en efficiency van úw organisatie kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen

Beveiligd printen met Xerox. Een veilige combinatie.

In de wereld van het "internet of things" is uw printer onderdeel van het internet. Vanwege dat simpele feit kan uw printer met steeds meer PC’s, smartphones en computers communiceren. Daarmee is de printer een integraal onderdeel van uw geautomatiseerde...

Lees meer

Veenman en verbruiksartikelen, hoe zat het ook alweer?

Om onze dienstverlening steeds meer te optimaliseren hebben wij de laatste maanden veel wijzigingen doorgevoerd in het bestelproces van verbruiksmaterialen voor uw printer(s) en multifunctional(s). Voor alle duidelijkheid hieronder een samenvatting van de...

Lees meer
 • logo Koenen en Co
 • logo 112Schade
 • logo-actua
 • kien