HP PageWide XL 8000 printer

Neem contact op

De HP PageWide XL technologie is gebaseerd op de beproefde, geavanceerde technologie vanuit HP webpersen. Dezelfde technologie is ingebouwd in de HP PageWide XL grootformaatsystemen. De baanbrekende vernieuwingen zorgen voor hoge prestaties en een mooie printkwaliteit, zowel geschikt voor technische- als grafische toepassingen.

Met de nieuwe HP PageWide XL grootformaatprinter worden zowel technische- als grafische toepassingen in één apparaat samengevoegd. De PageWide XL technologie zorgt ervoor dat er tot wel 30 A1 prints per minuut geproduceerd kunnen worden en is daarmee de snelste HP grootformaatprinter. Dankzij workflow software kan er productiever en efficiënter gewerkt worden.

HP PageWide XL 8000 printer in het kort

  • Hoge afdrukkwaliteit; punten worden op nauwkeurige en betrouwbare wijze geplaatst, wat resulteert in heldere lijnen, fijne details en subtiele grijstinten. De vocht en vervagingsbestendige pigmentinkten zorgen voor levendige kleuren en een diversiteit aan gebruik; van lijntekeningen op de bouwplaats tot aan point of sale materiaal voor de retail
  • Productief; de HP PageWide XL printers hebben een vaste printbar van 101,6 cm die de hele afdrukbreedte overbrugt. De hele pagina wordt in één keer afgedrukt, wat zeer hoge afdruksnelheden mogelijk maakt
  • Duurzaam; HP PageWide XL printers zijn ontwerpen volgens het Design for Environment (DfE) programma. DfE is een technische focus op de ontwikkeling van innovatieve producten die de impact van afdrukken op het milieu verminderen. De HP PageWide technologie werkt zonder fuser, waardoor er minder warmte en geluid wordt geproduceerd en geen ozon vrijkomt.

 

BrochureDatasheet-HP-PageWide-XL-8000 printer

HP PageWide XL 8000 printer informatie

Met SmartStream Preflight Manager, een optionele software, kunt u workflows inrichten zodat er productiever en efficiënter gewerkt kan worden. Denk hierbij aan het in goede banen leiden van grote printopdrachten, van ontvangst van de bestanden tot aan verwerking en afwerking van de geprinte opdracht. Het intuïtieve touchscreen met gedetailleerde voorbeeldweergave en aanpasbare presets voor afdrukken, helpt fouten en onnodige kosten voorkomen. Het statuslampje op het display geeft in één oogopslag statusinformatie van de printopdracht weer, deze is ook op afstand goed zichtbaar.

HP PageWide XL 8000 printer specificaties

  • Printsnelheid: tot 30 A1 afdrukken per minuut
  • 2 media rollen standaard met automatische wissel, uitbreidbaar tot 6 rollen
  • Printresolutie tot 1200 x 1200 dpi
  • Afdrukbare mediaformaatbreedte: tot 1000 mm
  • Optionele vouwunit

Aanverwante diensten

Veenman, de ontzorgdienst van zakelijk Nederland

Advies & Implementatie
Veenman vertaalt úw werkwijze in machines en software. En we zorgen ervoor dat het werkt en blíjft werken.

Papier hier!
Razendsnel papier in huis met de Veenman PapierExpress!
Lees meer

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten hoe Veenman ook de veiligheid en efficiency van úw organisatie kan verbeteren? Of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen

Aangestoken door het ‘toner-virus’

Dit jaar bestaat Veenman, het bedrijf waar ik werk, 100 jaar. Er zijn in Nederland niet veel bedrijven die een eeuw bestaan, en al zeker niet in de informatietechnologie. Honderd jaar informatietechnologie? Jazeker! Want we leveren al een eeuw lang apparaten die...

Lees meer