010 - 284 6123
HP PageWide revolutie in print

Over HP PageWide

HP PageWide technologie is gebaseerd op de beproefde, geavanceerde technologie voor HP’s professionele productieomgeving. Deze technologie is ingebouwd in een nieuwe klasse printers en multifunctionele printers voor de zakelijke omgeving. De apparaten zijn duurzaam, veilig, betrouwbaar en productief. De baanbrekende vernieuwingen zorgen voor hogere prestaties en een robuuste printkwaliteit. Ook voor uw organisatie.

HP PageWide technologie draagt bij aan uw duurzaamheidsbeleid door het verminderen van uw energieverbruik, stoot geen fijnstof uit en draagt bij aan uw CO2-voetdruk.

Een veilige printomgeving kan een datalek voorkomen. HP PageWide-printers waarborgen hun eigen veiligheid en dus ook die van uw data en documenten.

Z

Met meer dan 20 jaar ervaring in de productieomgeving, heeft de HP PageWide technologie bewezen betrouwbaar te zijn.

Verminder storingen en downtime, digitaliseer efficiënt, multitask met de HP PageWide (multifunctionele) printers.

Meer weten over HP PageWide?

Wilt u weten wat de HP PageWide technologie voor uw organisatie kan betekenen? Eén van onze specialisten neemt vrijblijvend contact met u op.

[cresta-social-share]

OVER VEENMAN

De expertise van Veenman ligt in het verantwoord omgaan met informatie en informatiebeveiliging. Van printing en document management software tot videoconferencing en interne zoekmachines. Wij kunnen u de nodige adviezen geven en samen met u de zwerfinformatie in uw organisatie aanpakken. Veenman is sinds 1994 partner van HP en sinds 2016 Platinum Partner, de hoogste status die partners van HP kunnen bereiken.

Kennispartner

Full Service

Duurzaam