010 - 284 6123
voordelen HP PageWide revolutie in print

Duurzaam

HP introduceert met PageWide een geheel nieuwe techniek in printers dat bijdraagt aan uw Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-strategie. De toner stoot geen fijnstof uit, dit zorgt voor duurzamer printen. En het mooie is, een HP PageWide printer verbruikt ook nog eens 84% minder energie dan een laserprinter, brengt uw CO2-voetafdruk met 81% omlaag en door de weinig vervangbare onderdelen, heeft u tot 50% minder onderhoud aan uw printer. En dat is mooi, want des te lager die afdruk, des te lager de belasting van het milieu. Dat is winst voor iedereen.
Dankzij HP PageWide inktprinters besparen wij 86% op energie en CO2-uitstoot ten opzichte van onze vorige laserprinters. Dit versterkt ons duurzaamheidsbeleid. Bas Quispel

IT-manager, Peinemann

Duurzaam ondernemen

HP PageWide levert een forse bijdrage aan duurzaam ondernemen ten opzichte van laser technologie. En werkt daarnaast ook kostenverlagend.

%

Verlaging van de carbon footprint

%

Minder energieverbruik (gemiddeld)

%

Minder afval

%

Van de HP cartridges zijn gemaakt van gerecycled plastic

Lager stroomverbruik betekent meer geld besparen. Bij een prijs van € 0,11 per kWh kost printen met een PageWide systeem per jaar minder dan € 3,44, nog geen 40% van de kosten van een 18 Watt gloeilamp.

Eco-labels

HP PageWide voldoet aan enkele van de meest rigoureuze eco-label vereisten. De modellen zijn ENERGY STAR gecertificeerd, hebben een EPEAT Silver beoordeling behaald en zijn Blue Angel gecertificeerd.

Veilig

Betrouwbare informatie moet betrouwbaar blijven. Computer- en netwerkomgevingen worden over het algemeen goed beveiligd. Maar daarin wordt het beleid en de security rondom de printer nog weleens onderschat. Hoe houdt uw organisatie data, documenten én de printer veilig?

Voorkom een datalek

Een veilige printomgeving kan een datalek voorkomen. Sinds 1 januari 2016 moeten bedrijven bij een datalek direct een melding maken bij Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan onnodig schade leveren aan uw organisatie.

Hoe wordt de veiligheid gewaarborgd?

Vertrouw op de HP PageWide printers en multifunctional printer die geheel automatisch aanvallen detecteren en zichzelf beschermen tegen cyber-aanvallen. De veiligheid van uw data, documenten en printer wordt gewaarborgd op drie manieren.

  1. Veilig opstarten
  2. Integriteit van de filmwarecode
  3. Inbraakdetentie tijdens gebruik

Meer weten over de veiligheid van HP PageWide printers? Bekijk dan dit filmpje

Betrouwbaar

Z

HP PageWide is uniek in de wereld van print, met een vaste printkop wordt in één keer paginabreed geprint. Miljoenen minuscule druppeltjes inkt leveren haarscherpe afdrukken, nauwkeuriger en sneller dan ooit te voren. De printers hebben geen beweegbare onderdelen en 80-90% minder servicecomponenten, dit zorgt voor 50% minder onderhoud en meer continuïteit van uw printomgeving en werkprocessen. Dát is vertrouwd HP.

Werk efficiënter

De PageWide techniek heeft zich al bewezen in high-end en digitale webpersen door de professionele kwaliteit en zijn de afdrukken water-, veeg- en lichtbestendig. Zo krijgt u de kwaliteit die u gewend bent, maar dan met minder storingsintervallen en werkt u efficiënter.

Bewezen betrouwbaar

De HP PageWide printers hebben bewezen betrouwbaar te zijn in professionele productomgeving en is nu ook beschikbaar voor de kantooromgeving.

Lees meer over de technologie van HP PageWide.

Productief

Baanbrekende vernieuwingen zorgen voor een maximale productiviteit in uw organisatie. Verminder wachttijden, bespaar tijd door efficiënt digitaliseren en door minder interventies heeft minder onderhoud aan uw printer. Zo werkt u extra efficiënt en bent u snel weer aan het werk.

Bekijk de nieuwe HP PageWide kleurenprinters

Snelste in zijn klasse

Tot 75 prints per minuut is de HP PageWide de snelste in zijn klasse en dankzij de multitasking mogelijkheden kunt u scannen en kopiëren tijdens het printen. Door de verbeterde interface met grotere iconen en door het ingebouwde toetsenbord is de bediening gebruiksvriendelijker en sneller. Zo worden wachttijden bij de printer verkort.

Minder onderhoud

De HP PageWide bevat minder bewegende onderdelen, dit zorgt voor minder storingen en minder downtime. Daarnaast hebben de printers cartridges met een hoge capaciteit en beschikking over een diversiteit aan papierladen, specifiek naar uw wens modulair op te bouwen. Regelmatig cartridges en papierladen bijvullen is dus verleden tijd.

Meer weten over HP PageWide?

Wilt u weten wat de HP PageWide technologie voor uw organisatie kan betekenen?
Eén van onze specialisten neemt vrijblijvend contact met u op.

[cresta-social-share]