Waarom circulaire IT?

Zet de meest duurzame stap die een bedrijf kan zetten

Deelnemen aan de circulaire economie is de meest duurzame stap die een bedrijf kan zetten, circulaire IT maakt deze stap mogelijk voor iedereen. De Rijksoverheid heeft als doelstelling dat Nederland in 2050 een volledig circulaire economie heeft. We zien dan ook dat circulaire IT een steeds groter onderdeel wordt van de bedrijfsvoering van veel organisaties in Nederland.

Wat is circulaire IT?

Circulaire IT is gericht op het optimaal inzetten en hergebruiken van hardware producten als laptops (denk aan device as a service) en telefoons in de verschillende schakels van de productieketen: van de winning van onderdelen tot volledige hergebruik.

Grondstoffen dreigen schaars te worden door een groeiende bevolking en toenemende welvaart in de wereld. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om de beschikbare producten en onderdelen zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Dit geeft ook nieuwe kansen voor bedrijven: nieuwe markten, meer samenwerking en minder grondstoffenverbruik.

Device as a Service

Circulaire IT is de toekomst

Circulaire IT brengt een hoop voordelen met zich mee voor mens en milieu. Voor het bedrijfsleven wordt het implementeren van een duurzame IT-strategie onvermijdelijk. Gebruikmaken van circulaire IT is hiervoor uitermate geschikt.

Circulaire economie
logo 112schade.nl

Zonde om nieuwe laptops aan te schaffen, toch? Zo dragen we meteen bij aan de circulaire economie.

Remco Vendelbosch, Commercieel Directeur, 112Schade

Streef naar een positieve, blijvende verandering

In alle stadia van onze waardeketen werken we aan circulaire oplossingen om waarde te creëren en afval te elimineren. Van sourcing, productontwerp en service gebaseerde bedrijfsmodellen tot end-of-service-oplossingen. Circulaire transformaties zullen onze bedrijven en hoe onze klanten werken opnieuw definiëren.

Device as a Service

Wat zijn de voordelen van circulaire IT?

• Duurzaam
• 2 tot 3 jaar garantie
• Financieel aantrekkelijk
• Hoge kwaliteit hardware

Ervaar circulaire IT

De kwaliteit van circulaire IT is met de jaren sterk toegenomen. Dankzij het implementeren van gestructureerde productieprocessen en kwaliteitscontrole wordt de kwaliteit dusdanig gewaarborgd dat meerdere jaren garantie gewaarborgd is.

Afbeelding logo HP Approved Selection

Wij kunnen zeggen dat onze producten goed werken, maar door middel van een demonstratie laten we het liever zien. Vraag nu een demo aan en ontdek wat de voordelen zijn van circulaire IT met de HP Approved Selection by Flex IT.

Meer weten over circulaire IT of demonstratie aanvragen?

Als u onderstaand contactformulier invult nemen we snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade