Doe meer met DaaS

Een goed functionerende zakelijke werkomgeving creëren, onafhankelijk van de locatie waar die zich bevindt, is vandaag de dag uitdagender dan ooit.
Budgetten staan onder druk en werken “op kantoor” is allang niet meer vanzelfsprekend. De noodzaak om flexibel in te spelen op veranderingen des te meer. Als u daarbij aantrekkelijk wil blijven voor- en succesvol wil zijn met uw medewerkers, dan heeft het Veenman DaaS-concept (Device as a Service) veel te bieden.

Meer gemak met DaaS
DaaS is een abonnementsmodel voor apparatuur, met name laptops, PC’s en accessoires, waarbij aanschaf, onderhoud en beheer voor u wordt geregeld. Wij zorgen, dat (nieuwe) medewerkers beschikken over de hard- en software die ze nodig hebben om optimaal te functioneren, ongeacht de locatie waarop ze zich bevinden. En dat uiteraard op basis van úw wensen en eisen. Uw IT afdeling? Die kan zich richten op belangrijke zaken en heeft daar verder geen omkijken naar.
Wij versturen het apparaat naar de eindgebruiker op de aangegeven locatie en die kan direct aan de slag. Zonder gedoe en zonder stress.
Hoe betrouwbaar ook, zelfs bij een A-merk komen incidenteel storingen voor. Ook die zorg nemen wij u uit handen. We lossen het probleem op binnen de tijd die we daarvoor hebben afgesproken, ook als daarvoor het apparaat moet worden vervangen en, niet onbelangrijk, ook dan weer zonder gedoe, zonder stress.

Meer Flexibiliteit met DaaS
Uw medewerkers zijn geen eenheidsworsten. Gelukkig maar. Waar de één creatief is, houdt de ander zich vooral met cijfers bezig. Of techniek. De één werkt graag op kantoor, de ander thuis of bezoekt veel klanten. Dat vraagt om flexibele inrichting en uitlevering van de devices waar ze mee werken, voorzien van de juiste programmatuur en tooling, die past bij de job.
Meer dan ooit, met de huidige kansrijke arbeidsmarkt, is het een komen en gaan van medewerkers. Inrichting van een gestroomlijnd flexibel én veilig proces voor uitgifte en inname van maatwerk devices is een kunst, of liever, een vak apart. Wij verstaan dit vak als geen ander.

Meer winst met DaaS
Met minder kosten maakt u meer winst. Zo simpel is het. Veenmans DaaS-programma stelt organisaties in staat om vernieuwingscycli te verkorten, met de nieuwste technologie te werken en de implementatie en het beheer van apparaten van eindgebruikers flexibel te stroomlijnen. En dat alles voor één voorspelbaar maandelijks bedrag, dat aantoonbaar tot 20% voordeliger is dan meer traditionele investerings- en financieringsvormen.
That’s it!

We make your day, just plug & play

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade