Drukkerij De Groot investeert in een Xerox iGen 150 via Veenman, een mijlpaal!

Drukkerij De Groot in Goudriaan heeft het digitale printerpark uitgebreid met een Xerox iGen 150 van Veenman om aan een groeiende vraag aan digitaal drukwerk te kunnen voldoen. Hier zijn wij enorm trots op. Ook omdat het voor Veenman de allereerste iGen is in ons meer dan 100-jarig bestaan en het kracht bijzet in onze samenwerking met Xerox om de gezamenlijke marktpositie in de grafische industrie verder te verstevigen.

Xerox iGen 150: digitaal drukken in offsetkwaliteit

Anton de Groot: “We zien een verdere verschuiving – meer en snellere levering van kleine oplages – van offsetdruk naar hoogwaardig digitaal druk in offsetkwaliteit. We kunnen door de iGen 150 dan ook een 36×52 4-kleuren offsetpers vervangen. Deze groei zien we in een grote toepasbaarheid van veel gebieden zoals huisstijlen, POS materiaal, enveloppen, kaarten, zelfkopiërende sets, boeken en brochures. We hebben gekozen voor de iGen 150 omdat het formaatbereik, standaard 36 x 52 cm., uitermate geschikt is voor onze toepassingen. De iGen 150 is een robuuste pers, betrouwbaar met een zeer hoge uptime. Non stop productie is mogelijk door de toepassing van dubbele invoerunits en dubbele uitvoerunits op het grootst mogelijke formaat van 36 x 66 cm. Verder zijn de brede substraatmogelijkheden, ook qua dikte, voor ons belangrijk alsmede de zeer goede verwerkbaarheid in nabewerking als het gaat om lamineren, rillen, vouwen en brocheren.
De automatiseringsmogelijkheden maakt dat veel operatortaken sneller en makkelijke gerealiseerd worden en we kunnen de iGen 150 qua workflow naadloos aansturen vanuit onze webshop.”

Keuze voor Veenman was eenvoudig

Op de vraag waarom De Groot voor Veenman heeft gekozen antwoordt Anton: “De keuze voor Veenman was eenvoudig, de kennis bij onze Veenman gesprekspartners is erg hoog – zowel op het gebied van de specificaties als kennis van bedrijfsvoering. Daardoor konden we de diepte in om te kijken waar de iGen 150 ons kan helpen betere resultaten te halen. Als 100% Xerox dochter heeft Veenman alle kennis en resources direct beschikbaar, Veenman voegt daaraan – naast de prettige en waardevolle contacten – diepgaande kennis over workflow en bedrijfsvoering toe.”

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade