Zorg op afstand? Eenzaam? iCarePad dé oplossing voor uw cliënten

Met het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid wil de overheid de toenemende eenzaamheid doorbreken. Veenman en Stichting Lucrum hebben een mooi initiatief ontwikkeld waar u als zorgorganisatie aan mee kunt doen: de iCarePad. Hiermee kunt u een iPad gratis aanbieden aan cliënten die zorg op afstand nodig hebben. Met de iCarePad kunnen cliënten in contact komen met anderen, hulpvragen delen, praten met deskundigen en zelf zorg regelen. De iCarePad wordt vergoed door de zorgverzekeraar wanneer de cliënt in aanmerking komt voor een vergoeding voor zorg op afstand.

Lucrum Stamtafel appEen digitaal thuis voor jong en oud
Standaard worden de iCarePads geleverd met de Stamtafel app. Dit is een eenvoudig te gebruiken en afgeschermd platform om contact te houden met familie, vrienden, lotgenoten en zorgverleners. Betrouwbare informatie op het gebied van bijvoorbeeld gezond leven, prettig thuis wonen en mantelzorg kan eenvoudig gedeeld worden. Een digitaal thuis voor jong en oud dus.

Veenman helpt 
Het uitgeven, innemen en beheren van de iPads is vaak tijdrovend. Met de dienstverlening van Veenman wordt u als zorgorganisatie volledig ontzorgt. Veenman geeft de iCarePads gebruiksklaar uit en geeft duidelijke instructie aan uw cliënten over het gebruik van de iCarePad. De Veenman Servicedesk staat voor uw cliënten klaar om vragen te beantwoorden en eventuele storingen te verhelpen.

Interesse in de iCarePad of wilt u meer weten over de vergoeding voor zorg op afstand? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade