Hanneke Mulder en Wouter Dijk lid Senior MT team Xerox en Veenman

Wouter Dijk en Hanneke Mulder zijn toegevoegd aan het managementteam van Xerox Nederland. Dit team is in deze opzet verantwoordelijk voor zowel Xerox Nederland als Veenman.

Wilco van Bezooijen, Managing Director van Xerox Nederland: “Met de verwelkoming van Hanneke Mulder en Wouter Dijk in het MT team voegen we de nodige passie, inzet, creativiteit en een never give up until you win mentaliteit toe aan het al bestaande sterke team.”

wouter-dijkWouter is sinds 2018 Directeur Sales van Veenman en heeft vanuit zijn rol een grote bijdrage geleverd aan het succes van Veenman in de afgelopen jaren. Wouter Dijk, Directeur Sales SMB & Channels: “Een eer om nu ook rechtstreeks te werken voor een werkelijk prachtig A-merk als Xerox. Met ware professionals als collega’s aan de slag voor geweldige klanten. Samen met hen deze Coronacrisis door en sterker er weer uit. Daar doen we het voor!”

hanneke-mulderHanneke is in 2014 binnen Veenman als Marketing Manager begonnen waarna zij later als Directeur Strategie en Marketing werd toegevoegd aan het Directie Team van Veenman. Zij is sinds 1 januari jl ook verantwoordelijk voor de Strategie en Marketing binnen Xerox Nederland en daarnaast krijgt zij binnen Veenman de verantwoordelijkheid voor Operations. Hanneke Mulder, Directeur Strategie, Marketing & Operatie: “We hebben er ontzettend veel zin in en gaan er vol er tegenaan.”

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade