Xerox erkend voor intelligente platform met de BLI PaceSetter Award 2021-2022

Opnieuw wordt Xerox erkend voor haar intelligente platform met het winnen van de BLI PaceSetter Award 2021-2022. Met meer dan 120 apps in de Xerox App Gallery zijn gebruikers in staat allerlei werkprocessen sneller en beter te laten verlopen.

Vooruitstrevend en leidend

Met meer dan 120 MFP apps in haar portfolio en 400 partners in haar Personalised Application Builder Programma, heeft Xerox zich geconcentreerd op het maken van haar VersaLink-, AltaLink- en (nu) PrimeLink multifunctionele printers tot echte ‘werkplekassistenten’. Naast de vele apps die Xerox in eigen huis heeft ontwikkeld, heeft Xerox het platform opengesteld voor lokale en gecertificeerde partners en ontwikkelaars.

Verticale markten

Vanuit een verticaal marktperspectief zijn er specifieke apps ontworpen voor sectoren zoals het onderwijs, de gezondheidszorg, de juridische sector en de detailhandel. Hiermee kunnen specifieke werkprocessen nog beter worden geoptimaliseerd.

Printinnovaties door Veenman

Aandacht voor de wensen en behoeften van de klant zit in het DNA van Veenman. Al meer dan 100 jaar. Daarmee spelen wij als vanzelfsprekend in op specifieke klantvraagstukken en trends rondom het verwerken van informatie. Fysiek of digitaal, dat is ons om het even. Zo leveren we bijvoorbeeld 4G-printing op locaties die beperkt zijn toegerust met (dure) netwerkfaciliteiten. Ook zijn wij in staat om vanuit het intelligente Xerox ConnectKey platform snel apps te ontwikkelen die naadloos aansluiten op uw specifieke werk- en/of printproces. Wilt u een app op maat? Ook dát kan, bij Veenman.

Meer informatie of een vraag stellen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade