Xerox is leider in het MPS 2021 Landscape Report van Quocirca

Xerox blijft leider in een concurrerende markt als het gaat om het leveren van waarde en innovatie aan klanten via Intelligent Workplace Services. Dit werd opnieuw bevestigd in het laatste rapport van Quocirca Managed Print Services Landscape 2021. Onderzoeksbureau Quocirca deed een leveranciersanalyse van de wereldwijde Managed Print Services markt. Xerox handhaafde opnieuw haar leidende positie ten opzichte van alle concurrenten in de branche.

Volgens het rapport blinkt Xerox uit in haar brede en uitgebreide serviceportfolio dat wordt ondersteund door een volwassen wereldwijd serviceleveringsplatform. Investeringen in cloud computing, digitalisering en IT-services om aan de behoefte van hybride werken en MKB-klanten te voldoen, speelden een sleutelrol bij het behouden van de leidende positie.

“Xerox heeft zwaar geïnvesteerd in het leveren van een robuuste infrastructuur voor cloudservices, waardoor het een veilig en flexibel platform biedt ter ondersteuning van de behoefte op het gebied van afdrukken en document management van de hybride werknemer. Digitaliseringsmogelijkheden gecombineerd met IT mogelijkheden plaatsen Xerox in een sterke positie om te voldoen aan de unieke behoeften van MKB-klanten die in toenemende mate op zoek zijn naar oplossingen die verder gaan dan alleen afdrukken”, is in het rapport te lezen.

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade