Wilco van Bezooijen benoemd tot Algemeen Directeur Xerox Nederland

wilco-van-Bezooijen-2018-246x166 (1)

Wilco van Bezooijen (50) is benoemd tot Algemeen Directeur van Xerox Nederland. Daarnaast is hij lid geworden van het EMEA Senior Leadership Team (SLT) van Xerox. Wilco blijft tevens Algemeen Directeur bij Veenman, een  dochterbedrijf van Xerox. Het aanbod aan diensten en producten van Xerox en Veenman sluit nauw op elkaar aan, waarbij Xerox de grotere bedrijven bedient en Veenman zich richt op het MKB+-segment.

Wilco van Bezooijen: “Xerox is een bedrijf met niet alleen een prachtige historie maar ook met een geweldig toekomstperspectief. En dat geldt ook voor Veenman. Ik zie het als mijn taak om in deze tijd van versnelde digitalisering en grote veranderingen, samen met onze teams de innovatieve kracht en de excellente klantbenadering van beide bedrijven in te zetten om optimaal op deze ontwikkelingen in te spelen. Ons uiteindelijke doel is om samen met klanten te innoveren en hun de allerbeste technologische oplossingen te bieden om hun informatiemomenten te optimaliseren. Als geen ander ken ik de specifieke kwaliteiten van zowel Xerox als Veenman en ik heb er alle vertrouwen in dat we deze grote uitdaging samen aankunnen.”

Voordat Wilco in 2017 directeur werd bij Veenman was hij General Manager van Xerox Channels in Nederland en Denemarken. Daarvoor was hij eigenaar van DocVisie en Ricoh Document Center in Nederland en heeft hij diverse managementrollen gehad binnen Ricoh en Kyocera. Inmiddels werkt hij bijna 30 jaar in de print- en documentmanagementmarkt.

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade