Veenman en FileLinx worden kennis- en implementatiepartners

Veenman en het Nederlandse softwarebedrijf FileLinx zijn kennis- en implementatiepartners geworden. FileLinx biedt een softwareplatform voor oplossingen die een specifiek probleem aanpakken door informatie te structureren en werkprocessen te robotiseren. Veenman speelt met softwareoplossingen in op digitaliseringsvraagstukken en het partnership sluit geheel op deze combinatie aan. De functionaliteit van het platform kan snel en precies op maat worden gemaakt, bijvoorbeeld om te kunnen voldoen aan de AVG die in mei 2018 van kracht wordt.

Paul van Wingerde, Commercieel Directeur van FileLinx: “Organisaties willen graag oplossingen die optimaal aansluiten bij wat zij nodig hebben. Tegelijk willen zij duur en ingewikkeld programmeerwerk voorkomen en dat kan met onze software. Daarnaast is kennis nodig van de specifieke processen van de klant om die goed te kunnen implementeren op ons platform. Samen met Veenman bieden we onze klanten de juiste combinatie om tot de beste oplossing te komen. Dit partnership zorgt voor een groei in ons indirecte verkoopkanaal, zodat we het MKB/MKB+ nog beter kunnen bedienen.”

Gerard Roos, oud-Business Manager ICM van Veenman: “De samenwerking met FileLinx stelt ons nog beter in staat om te anticiperen op de digitale transformatie door met elkaar mee te denken en elkaar te versterken om tot precies op maat gesneden oplossingen te komen. FileLinx is niet alleen aantrekkelijk vanwege de enorme mogelijkheden die dit softwareplatform biedt, het is ook een bedrijf dat goed bij ons past vanwege de flexibiliteit, de korte lijnen en de no-nonsense mentaliteit.”

Met FileLinx is in principe ieder bedrijfs- en werkproces te automatiseren en het platform is uitgerust met zeer goede beveiligingsvoorzieningen. Doordat het platform ook modulair is uit te breiden kan een organisatie klein en flexibel beginnen door de belangrijkste deelprocessen eerst aan te pakken. Verder is FileLinx moeiteloos te integreren met reeds aanwezige oplossingen, bijvoorbeeld een ERP-systeem, financiële applicaties of oplossingen voor workflowbeheer. Naarmate de organisatie van de klant groeit, kan het platform probleemloos meegroeien, terwijl de gebruikservaring van de oplossing gelijk blijft. Voor veel bij organisaties voorkomende vraagstukken is functionaliteit ontwikkeld, die voor 70 tot 80% de behoefte invult. Het overige deel kan verder worden afgestemd op de klantwensen, zonder dat programmeren of scripten nodig is.

Op basis van het platform hebben FileLinx en Veenman onder meer een beeldenbankoplossing voor de zorg ontwikkeld. Deze oplossing registreert beelden die via een integratie met het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) gedeeld kunnen worden met het behandelteam. Hierdoor kan het team efficiënter samenwerken om tot een diagnose te komen en een behandelplan op te stellen. Een ander voorbeeld is een oplossing voor grondmonsteronderzoek die het gehele proces van het bemonsteren van een te onderzoeken perceel tot aan het versturen van het eindrapport naar de klant automatiseert.

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade