Laptop as a Service - De moderne oplossing voor werkplekbeheer

Het beheren van laptops en apparaten kan een heel IT-team bezighouden en hierdoor hebben ze weinig tijd voor innovatie of meer strategische projecten. Om deze werkdruk te verminderen, besteden veel organisaties de aanschaf en het onderhoud van laptops uit. Device as a Service (DaaS) maakt het stukken eenvoudiger om pc’s en laptops aan te schaffen en te beheren gedurende hun hele levensduur, en DaaS kan een aantal dagelijkse beheertaken uit handen nemen van de IT-afdeling.

Laptop as a Service – De moderne manier van inkopen
Laptop as a Service heeft vele voordelen. Veel bedrijven en IT-teams kunnen hier profijt van hebben. Eén van de grootste voordelen: Alles komt uit één bron. Van hoogwaardige laptops, professionele applicaties & premium services en voor iedere afnemer een oplossing op maat. Daarnaast bent u voorzien van een enorme flexibiliteit. Van flexibele apparatuur bij opschalen of juist afschalen. U betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt.

Technologische-upgrades
Telkens upgrades van uw gehuurde zakelijke laptops naar de nieuwste modellen, dat is laptop as a service. U heeft hier zelf geen enkel omkijken naar.

Zakelijke laptops leasen van top merken
Rust uw medewerkers uit met de nieuwste laptops van toonaangevende fabrikanten zoals Lenovo, Microsoft, HP of Dell. Uiteraard beschikken deze laptops allemaal over uitgeruste software die Veenman ook up-to-date houdt. Het beheer van alle laptops houden wij eenvoudig en veilig. Van imaging tot een milieuvriendelijke afvoer; Veenman regelt alles.

Laptops zakelijk leasen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade