Xerox één van de meest duurzaam opererende bedrijven ter wereld

Xerox staat op de 18e positie van de top 100 meest duurzaam opererende bedrijven volgens de Wall Street Journal wereldranglijst.

“De ranglijst van The Journal is een bewijs van onze voortdurende vooruitgang op het gebied van duurzaamheid. We hebben en houden blijvend focus op onze duurzaamheidswaarden”, aldus Chief Sustainability Officer van Xerox Michele Cahn.

The Journal beoordeelde meer dan 5.500 beursgenoteerde bedrijven op uiteenlopende duurzaamheidsaspecten, zoals innovatie, producten, werknemers en het milieu.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Transparantie over duurzaamheid was een belangrijke factor in de ranglijst. Eerder dit jaar is Xerox gestart met het naar buiten brengen van hun bestaande werkwijze op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Stakeholders hebben nu volledig inzicht in de voortgang op het gebied van MVO.

Bekijk het Xerox 2020 Corporate Social Responsibility rapport voor meer informatie. Ook is daar terug te lezen waarom Xerox één van de meest duurzaam opererende bedrijven is.

 

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade