Xerox in de Global 100 duurzame bedrijven van Corporate Knights

De diepgewortelde toewijding van Xerox aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft opnieuw een plaats opgeleverd op de Corporate Knights-lijst van de 100 meest duurzame ondernemingen ter wereld. Dit jaar maakte Xerox een flinke sprong op deze prestigieuze wereldwijde lijst en staat nu op nummer 26. Een flinke verbetering ten opzichte van vorig jaar, toen we op nummer 70 stonden.

“Deze plek op de ranglijst is een ongelooflijke prestatie voor onze hele organisatie en een bewijs van het vermogen om onze duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren”, zegt Michele Cahn, vice-president van Global Government Affairs, Sustainability, Citizenship & Compliance bij Xerox. “Vorig jaar hebben we onze netto-nul-routekaart uitgebracht en zijn we binnen ons bedrijf en onze toeleveringsketens vooruitgang blijven boeken op duurzaamheid. Van de focus op het verminderen van emissies door middel van technologieën zoals CareAR tot het behalen van de ENERGY STAR®- en EPEAT-registratie voor al onze nieuwe en daarvoor in aanmerking komende producten. Xerox blijft het voortouw nemen en pleiten voor een cultuur van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.”

​​​​​​​Door deze ambitieuze doelen te bereiken, heeft Xerox een voorsprong op bijna 7.000 andere bedrijven die de Corporate Knights-lijst hebben gehaald. Corporate Knights kijkt naar factoren als afvalvermindering, koolstofgebruik en energie-intensiteit.

Lees meer over de inspanningen van Xerox op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen in het meest recente MVO-rapport.

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade