Xerox uitgeroepen tot leider in Quocirca’s Print Security 2022 Landscape Report

Xerox blijft marktleider in de concurrerende markt van Managed Print Services. Dit werd nogmaals bevestigd door wereldwijd onderzoeksbureau Quocirca in haar laatste rapport ‘The Print Security Landscape, 2022 – Securing the remote and hybrid workforce’ waarin Xerox haar leidende positie behield.

Volgens het rapport blijft “Xerox haar leidende positie op de markt voor printbeveiliging versterken door een breed en diepgaand aanbod van beveiligingsproducten en -diensten aan te bieden. Haar visie om de meest veilige en vertrouwde leverancier van werkplekdiensten te zijn, onderschrijft ze door de beveiliging van haar hardware, software, processen, inhoud en dienstenportfolio continu te verbeteren.”

De cloud-first-strategie, die zero trust-beveiliging en touchless IT mogelijk maakt voor Xerox’ fleetmanagementtools, printmonitoringtools, beveiliging- en analyseservices, speelde een sleutelrol bij het behouden van deze leidende positie.

Geavanceerde MPS-tools kunnen de beveiliging programmatisch bewaken en automatisch herstellen.

“Xerox’ geavanceerde MPS-tools kunnen de beveiliging volledig automatisch bewaken en herstellen waar ook ter wereld. Wereldwijde beveiligingsanalyses zijn beschikbaar via het interactieve Xerox Printer Security Audit Services Dashboard en MPS Advanced Analytics. MPS Advanced Analytics brengt beveiligingsanalyses voor wagenparkbeheer en analyses voor printbeveiliging samen in één enkel platform.”

“Over het algemeen heeft Xerox één van de breedste portfolio’s voor beveiligingsservices en -oplossingen voor print-, scan- en contentbeveiliging. Speerpunten zijn de uitgebreide beoordelings- en analysemogelijkheden, branchepartnerschappen zoals met McAfee en Cisco, en een cloud-first benadering.”

quocirca printbeveiliging landschap

Quocirca printbeveiliging landschap 2022
Quocirca heeft een momentopname gemaakt van de positionering van leveranciers op de wereldwijde markt voor afdrukbeveiliging. De afbeelding geeft de kijk van Quocirca op het concurrentielandschap voor leveranciers weer, op basis van de volgende categorieën:

  • Leiders: leveranciers met een sterke strategische visie en een uitgebreid product- en serviceaanbod voor printbeveiliging. Leiders hebben aanzienlijke investeringen gedaan in hun hardware-, oplossingen- en serviceportfolio en infrastructuur en tonen ook een sterke visie op de toekomstige strategie.
  • Grote spelers: leveranciers die hun aanbod hebben gevestigd en bewezen en die hun serviceportfolio voor oplossingen blijven ontwikkelen. Deze leveranciers zijn vooral sterk gericht op de MKB-markt met een hardware gerichte benadering.

Bron: Quocirca Print Security Landscape, 2022

Blijf op de hoogte: Aanmelden voor TopTips
  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade