010 - 284 6123 info@veenman.nl
voordelen HP PageWide revolutie in print

Flanderijn bespaart 50% met scanoplossing

Digitaliseren van binnenkomende stukken

Tot voor kort was een heel team iedere dag bezig om alle binnenkomende stukken te verwerken. Altijd in gevecht met de tijd, met als gevolg achterstanden, fouten, stress en piekbelastingen waar andere medewerkers voor moesten worden vrijgemaakt. Met die effecten in het achterhoofd zou een verdere groei van deze documentenstroom nog meer problemen opleveren. Optimalisatie via een scan en herken oplossing moest uitkomst bieden.

Incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn is van oorsprong een Rotterdams bedrijf en bestaat sinds 1948. Flanderijn heeft de afgelopen paar jaar een zeer sterke groei doorgemaakt. Dat heeft er onder andere toe geleid dat Flanderijn dagelijks circa 600 post- en ambtelijke stukken ontvangt die allemaal ingescand moeten worden en in de juiste dossiers moeten worden opgenomen.

De automatisering van het scanproces was het begin van de samenwerking met Veenman.

Arjen Korpershoek

Teammanager ICT, Flanderijn

Verwerkingstijd met 50% gedaald

Arjen Korpershoek, Teammanager ICT van Flanderijn: “Veenman heeft alles op alles gezet om in zeer korte tijd een adequate oplossing voor ons te leveren. De efficiencywinst is enorm. Voorheen waren twee tot drie man de hele dag bezig. Het inscannen kost nu nog maar een halve dag.
Het grote voordeel is dat onze incassoafdelingen nu veel sneller beschikken over dossiergerelateerde documenten. Zij kunnen nu vaak al dezelfde dag reageren. Dat komt het incassoproces zeer ten goede. Dat is niet alleen belangrijk voor onze opdrachtgever, maar ook voor de debiteuren die zich nu sneller gehoord voelen. En voor onze mensen betekent het dat ze veel minder tijd kwijt zijn met saai werk.”

Veenman heeft alles op alles gezet om in zeer korte tijd een adequate oplossing voor ons te leveren. De efficiencywinst is enorm.

Arjen Korpershoek

Teammanager ICT, Flanderijn

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u weten wat Veenman voor u kan betekenen?
Neem contact op of laat uw gegevens achter.