010 - 284 6123 info@veenman.nl
voordelen HP PageWide revolutie in print

RAM digitaliseert en automatiseert bedrijfsprocessen met Veenman

RAM bestaat uit RAM Mobile Data, RAM Infotechnology en RAM track-and-trace en is een internationale dienstverlener van mobiele datacommunicatie, netwerkdiensten, hostingdiensten, werkplekdiensten, en track-and-trace ritregistratie.

Digitaliseren documenten

RAM is al meer dan 10 jaar klant van Veenman voor de levering en service van print- en scanapparatuur. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid, mede doordat het een aantal jaar geleden werkplekdiensten aan het portfolio toevoegde. Sinds RAM naar een nieuw pand in Utrecht verhuisde, groeide de wens om papierlozer te gaan werken en enkele bedrijfsprocessen te automatiseren. Arjan Poulissen, Director Finance van RAM: “We hadden al diverse stappen ondernomen om papieren documenten te digitaliseren. Dat was al een hele verbetering, maar al snel groeide de behoefte om ons proces voor factuurverwerking direct te koppelen aan AFAS, het systeem dat wij gebruiken voor onze boekhouding.” Veenman hielp hen hierbij met een output management oplossing.

Voor het volledig digitaliseren van onze werkprocessen is tijd nodig. Veenman biedt ons echter de juiste middelen om de volgende stap te zetten in die transitie.

Arjan Poulissen

Director Finance, RAM

Factuurverwerking en boekhouding

De voordelen van de nieuwe werkwijze zijn evident. Eerder was een medewerker belast met het handmatig verwerken van facturatiegegevens en het distribueren van de dossiermappen. Die werkzaamheden zijn inmiddels niet meer nodig. De nieuwe werkwijze is veel efficiënter en bovendien minder foutgevoelig. “De financiële afdeling is heel enthousiast,” zegt Poulissen. “De nieuwe werkwijze zorgt voor veel tijdswinst en het is een belangrijke stap om minder papier te gaan gebruiken. De gekozen softwareoplossing is echt heel gebruiksvriendelijk en intelligent.”

De nieuwe werkwijze zorgt voor veel tijdwinst en het is een belangrijke stap om minder papier te gaan gebruiken.

Arjan Poulissen

Director Finance , RAM

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u weten wat Veenman voor u kan betekenen?
Neem contact op of laat uw gegevens achter.