010 - 284 6123 info@veenman.nl

De HP Color LaserJet Flow M880 MFP biedt vele voordelen bij het stroomlijnen van document management workflows. Dankzij diverse geavanceerde scanmogelijkheden kunnen documenten snel en makkelijk digitaal worden gemaakt en verzonden.

HP Laserjet flow M880 Multifunctionele Kleurenprinter VeenmanDe kleuren MFP heeft de beschikking over een groot uitschuifbaar toetsenbord. Hierdoor is het mogelijk om efficiënt te werken doordat meta data snel toegevoegd kan worden aan digitale bestanden. Tevens worden documenten sneller gescand, met dubbelzijdig scannen in één leesslag. HP Everypage detecteert potentiële fouten of gemiste pagina’s direct. Dit zorgt ervoor dat uw fysieke document altijd overeen komt met het digitale bestand.

Vervolgens kan het gescande document naar een tal van locaties worden verzonden waaronder  Microsoft®SharePoint®. De HP Color LaserJet Flow M880 MFP beschikt standaard over de mogelijkheid om gescande bestanden doorzoekbaar te maken met de geïntegreerde tekstherkenningssoftware (OCR). Mobiel afdrukken is eenvoudig en zeer snel met HP wireless direct printen en touch-to-print technology.

Op het overzichtelijke kleuren display van de kleuren MFP kan het gescande document worden bekeken met een afbeeldings preview. Dit betekent dat u  voor verzending pagina’s kan toevoegen, verwijderden en ordenen binnen het digitale bestand. Dankzij deze technologie kan het aantal stappen binnen de workflow worden verkleind. Daarnaast is het display kantelbaar en dus  instelbaar voor verschillende kijkhoeken. Dit zorgt ervoor dat alle gebruikers gemakkelijk toegang hebben.

Documenten kunnen snel verwerkt worden met behulp van de optionele finishing mogelijkheid voor vouwen, nieten en perforeren.

Specificaties HP Flow M880:
  • Tot 46 afdrukken per minuut zwart-wit en kleur
  • Automatische documenteninvoer voor 200 vel
  • Papierformaten: A3 – A6
  • 3 – 4 papierladen voor maximaal 4.000 vel
  • Handinvoer voor maximaal 100 vel
  • Papiergewicht: 60 – 220 grams
  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • 500 tot maximaal 3.000 vel papieruitvoer
Scherp uw beveiliging aan met Veenman en HP.

IT moet doorlopend vertrouwelijke informatie, zoals gegevens van werknemers en klanten, op verschillende apparaten en in uiteenlopende omgevingen beschermen. Omdat veel gebruikers op uiteenlopende locaties ondersteuning behoeven, zijn onvoorziene bedreigingen van de IT-beveiliging een constant risico.

Hoewel de meeste IT-afdelingen strenge beveiligingsmaatregelen hebben getroffen voor individuele computers en het bedrijfsnetwerk, worden printing- en imagingapparaten vaak over het hoofd gezien en niet beschermd. De bedreigingen zijn reëel. Naarmate printers en imagingapparaten geavanceerder worden, bieden ze kwaadwilligen steeds meer kansen om het apparaat en het hele netwerk aan te vallen.

Download de brochure van de gehele oplossing: HP & Veenman security

HP JetAdvantage Security Solutions video:

Gedeeld