010 - 284 6123 info@veenman.nl

De HP Color LaserJet M680 MFP is een productief kleurensysteem die de mogelijkheid heeft om workflows snel te laten verlopen zonder dat er veel handmatig werk verricht hoeft te worden. Dit wordt onder andere gerealiseerd door de diversiteit aan scanmogelijkheden en het 20-cm (8-inch) kleuren touchscreen.

HP Color LaserJet M680 Multifunctionele KleurenprinterDocumenten worden bijna dubbel zo snel gescand dankzij dubbelzijdig scannen in één leesslag.

De HP Color LaserJet M680 MFP is in drie verschillende uitvoeringen leverbaar. De M680z heeft de beschikking over extra workflow functies om digitaliseren snel en eenvoudig te maken. Dit type MFP is uitgerust met een groot uitschuifbaar toetsenbord. Dit maakt het mogelijk om nog efficiënter te werken, onder andere doordat meta data snel toegevoegd kan worden aan digitale bestanden. HP Everypage detecteert potentiële fouten of gemiste pagina’s direct. Dit zorgt ervoor dat uw fysieke document altijd overeen komt met het digitale bestand. Vervolgens kan het gescande document naar een tal van locaties worden verzonden waaronder Microsoft®SharePoint®. De HP Color LaserJet Flow M680z MFP beschikt naast de bovengenoemde voordelen ook standaard over de mogelijkheid om gescande bestanden doorzoekbaar te maken met de geïntegreerde tekstherkenningssoftware (OCR).

Met een optionele module is mobiel afdrukken  eenvoudig en zeer snel te realiseren via wireless direct printen of NFC touch-to-print technology.

Documenten kunnen snel verwerkt worden met behulp van de optionele finishing mogelijkheid. Daarnaast is de HP Color LaserJet M680 MFP ENERGY STAR® gecertificeerd en Blue Angel compliant.

Op het overzichtelijke kleuren display van de MFP kan het gescande document worden bekeken met een afbeeldings preview. Dit betekent dat u  voor verzending pagina’s kan toevoegen, verwijderden en ordenen binnen het digitale bestand. Dankzij deze technologie kan het aantal stappen binnen de workflow worden verkleind. Alle gebruikers hebben gemakkelijk toegang dankzij het kantelbare display die instelbaar is voor verschillende kijkhoeken.

  • Tot 42 afdrukken per minuut zwart-wit en kleur
  • Automatische documenteninvoer voor 100 vel
  • Papierformaten: A4 – A6
  • 1 – 4 papierladen voor maximaal 4.000 vel
  • Handinvoer voor maximaal 100 vel
  • Papiergewicht: 60 – 220 grams
  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • 500 tot maximaal 900 vel papieruitvoer
Scherp uw beveiliging aan met Veenman en HP.

IT moet doorlopend vertrouwelijke informatie, zoals gegevens van werknemers en klanten, op verschillende apparaten en in uiteenlopende omgevingen beschermen. Omdat veel gebruikers op uiteenlopende locaties ondersteuning behoeven, zijn onvoorziene bedreigingen van de IT-beveiliging een constant risico.

Hoewel de meeste IT-afdelingen strenge beveiligingsmaatregelen hebben getroffen voor individuele computers en het bedrijfsnetwerk, worden printing- en imagingapparaten vaak over het hoofd gezien en niet beschermd. De bedreigingen zijn reëel. Naarmate printers en imagingapparaten geavanceerder worden, bieden ze kwaadwilligen steeds meer kansen om het apparaat en het hele netwerk aan te vallen.

Download de brochure van de gehele oplossing: HP & Veenman security

HP JetAdvantage Security Solutions video:

Gedeeld