010 - 284 6123 info@veenman.nl

De HP Color LaserJet 700 MFP M775 beschikt over robuuste papierverwerkings- en beveiligingsmogelijkheden om briljante kleurendocumenten tot A3 te printen. Het systeem is ontworpen voor werkgroepen die een voordelige, betrouwbare multifunctional zoeken met print-, kopieer-, scan- en faxfunctionaliteit.

HP LaserJet 700color M775zMultifunctionele Kleurenprinter VeenmanHet systeem heeft een printsnelheid tot 30 pagina’s per minuut in zwart-wit en kleur. Daarnaast kunt u tijd besparen door grote printvolumes automatisch te verwerken met de documentinvoer voor 100 pagina’s. De HP Color LaserJet 700 MFP M775 beschikt over een invoercapaciteit tot 4.250 vel vanuit de laden en een handinvoer voor 100 vel.

Het 8-inch kleurentouchscreen, met een duidelijk herkenbare HP interface, heeft een eenvoudig bedieningsproces wat resulteert in een optimaal gebruikersgemak. Bestanden kunnen rechtstreeks op de multifunctional worden opgeslagen en geprint via de handige USB-poort.

Dit multifunctionele HP product is in vier  uitvoeringen leverbaar. Dit betekent dat u het systeem kan aanpassen aan uw specifieke wensen. Daarnaast kunnen verbruiksartikelen eenvoudig worden vervangen.

Concluderend biedt deze voordelige HP Color LaserJet 700 MFP M775 diverse mogelijkheden, beschikt over een uitgebreide functionaliteit en levert een briljante kleurenkwaliteit.

  • Tot 30 afdrukken per minuut zwart-wit en kleur
  • Automatische documenteninvoer voor 100 vel
  • Papierformaten: A3 – A6
  • 1 – 4 papierladen voor maximaal 4.250 vel
  • Handinvoer voor maximaal 100 vel
  • Papiergewicht: 60 – 220 grams
  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • 250 tot maximaal 750 vel papieruitvoer
Scherp uw beveiliging aan met Veenman en HP.

IT moet doorlopend vertrouwelijke informatie, zoals gegevens van werknemers en klanten, op verschillende apparaten en in uiteenlopende omgevingen beschermen. Omdat veel gebruikers op uiteenlopende locaties ondersteuning behoeven, zijn onvoorziene bedreigingen van de IT-beveiliging een constant risico.

Hoewel de meeste IT-afdelingen strenge beveiligingsmaatregelen hebben getroffen voor individuele computers en het bedrijfsnetwerk, worden printing- en imagingapparaten vaak over het hoofd gezien en niet beschermd. De bedreigingen zijn reëel. Naarmate printers en imagingapparaten geavanceerder worden, bieden ze kwaadwilligen steeds meer kansen om het apparaat en het hele netwerk aan te vallen.

Download de brochure van de gehele oplossing: HP & Veenman security

HP JetAdvantage Security Solutions video:

Gedeeld