010 - 284 6123 info@veenman.nl

Werk effectiever met de productiemogelijkheden die op uw behoeften zijn afgestemd. De Xerox Versant 80 heeft alles wat u nodig heeft om uw organisatie te ontwikkelen en te laten groeien op het gebied van professioneel print. Deze digitale pers combineert eenvoud met prestaties van offsetkwaliteit met een snelheid tot 80 pagina’s per minuut.

Xerox Versant 80 3-trays OCT Multifunctionele Kleurenprinter VeenmanDe Xerox Versant 80 biedt een combinatie van kenmerken en functies die u meer voordelen zal opleveren. Deze pers drukt niet alleen sneller en op meer verschillende materialen af, met de nieuwe Ultra HD-resolutie doet hij dat ook nog eens met een hogere kwaliteit dan u ooit voor mogelijk had gehouden met een digitale pers.

De combinatie van renderingresolutie (1200 x 1200 tot maximaal 10-bits) en beeldverwerkingsresolutie (2400 x 2400) met uitgebreide halftoonrasters levert een scherpere en meer gelijkmatige resolutie van objecten en verbeterde grafische kleurverlopen op. De zogenaamde Simple Image Quality Adjustment (SIQA) automatiseert drie cruciale processen. Geautomatiseerde registratiecontrole zorgt ervoor dat de opdrachten van uw klanten aan de hoogste eisen voldoen. De Density Uniformity Adjustment zorgt ervoor dat de dichtheid over de hele pagina gelijk is, en de Image Transfer Adjustment optimaliseert het afgedrukte beeld op basis van het geselecteerde afdrukmateriaal.

Realiseer hoge snelheden op media tot 350 g/m2 met de Performance Package-optie en creëer betrouwbare kleuren met een inline fotospectraalmeter en Automated Colour Quality Suite (ACQS) om bij elke opdracht vol vertrouwen en op efficiënte wijze stabiele en nauwkeurige kleuren te produceren zodat u sneller meer werk kunt verzetten.

Dankzij de Fiery-technologie kunt u uw kwaliteit en/of productiviteit verhogen door het leveren van uitstekend drukwerk met levendige beelden en kleuren die de verwachtingen van uw (interne) klanten overtreffen. EFI biedt dan ook twee Fiery serverplatforms aan: de geïntegreerde netwerk controller en de externe EX 80 netwerk controller. Deze verschillen in de mate van kleurbeheermogelijkheden, automatisering, productiviteit en workflow integratie.

Kortom, de Xerox Versant 80 realiseert optimale printkwaliteit met maximale productiviteit tot wel 80 pagina’s per minuut.

  • Tot 80 afdrukken per minuut zwart-wit en kleur
  • Automatische documenteninvoer voor 250 vel
  • 1-5 papierladen voor maximaal 5.900 vel
  • Handinvoer voor maximaal 250 vel
  • Papierformaten: A5 – SRA3
  • Papiergewicht: 52- 350 grams
  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • Maximaal 3.500 vel papieruitvoer
Gedeeld