Werken bij Veenman

 

Werken bij Veenman is een belevenis, waarbij wij gedreven door passie voorop willen lopen in onze branche.

 

Werken bij Veenman: Een belevenis

Veenman verandert in een razend tempo. Ondanks een indrukwekkende traditie van bijna 100 jaar, zijn wij de afgelopen jaren goed in staat gebleken om mee te ontwikkelen met alle veranderingen in de branche en ten opzichte van onze directe concurrenten voorop te lopen als het gaat om innovatieve oplossingen. Deze oplossingen laten we vol trots ‘live’ aan onze klanten zien in ons nieuwe Smart Office (hoofdkantoor) in Rotterdam naast het vliegveld Rotterdam The Hague Airport.

Ondanks het feit dat wij als 100% dochter van Xerox met een A-label werken, is het vooral onze unieke marktpositie waarin wij volkomen onafhankelijk kunnen opereren om de beste totaaloplossing voor de klant aan te kunnen bieden. Naast ons hoofdkantoor in Rotterdam (Zestienhoven Airport) hebben wij ook vestigingen in Amsterdam, Zwolle en Venray.

Het echte succes komt van onze mensen. Werken bij Veenman is een belevenis, waarbij wij gedreven door passie voorop willen lopen in onze branche. Met 150 betrokken collega’s zoeken we dagelijks naar nieuwe kansen, optimale oplossingen en efficiënte toepassingen. Nuchter en realistisch, vanuit de overtuiging dat we met elkaar de beste oplossing voor de klant kunnen realiseren. Dat maakt ons authentiek en staan we dichtbij onze klanten. Daar gaat het om.

Ben jij ook iemand die niet kan wachten om met passie onze klanten te verrassen met de meest creatieve oplossingen en servicegerichte aanpak, of zoek je een boeiende stageplek, kijk dan of er bij onze vacatures of stageplekken voor jou mogelijkheden zijn.