Werken bij Veenman

 

Werken bij Veenman is een belevenis, waarbij wij gedreven door passie voorop willen lopen in onze branche.

 

Werken bij Veenman: Een belevenis

Veenman verandert in een razend tempo. Ondanks een indrukwekkende traditie van meer dan 100 jaar, zijn wij de afgelopen jaren goed in staat gebleken om mee te ontwikkelen met alle veranderingen in de branche en ten opzichte van onze directe concurrenten voorop te lopen als het gaat om innovatieve oplossingen. Deze oplossingen laten we vol trots ‘live’ aan onze klanten zien in ons nieuwe Smart Office (hoofdkantoor) in De Meern.

Ondanks het feit dat wij als 100% dochter van Xerox met een A-label werken, is het vooral onze unieke marktpositie waarin wij volkomen onafhankelijk kunnen opereren om de beste totaaloplossing voor de klant aan te kunnen bieden. Naast ons hoofdkantoor in De Meern hebben wij ook een vestiging in Venlo.

Het echte succes komt van onze mensen. Werken bij Veenman is een belevenis, waarbij wij gedreven door passie voorop willen lopen in onze branche. Met 100 betrokken collega’s zoeken we dagelijks naar nieuwe kansen, optimale oplossingen en efficiënte toepassingen. Nuchter en realistisch, vanuit de overtuiging dat we met elkaar de beste oplossing voor de klant kunnen realiseren. Dat maakt ons authentiek en we staan dicht bij onze klanten. Daar gaat het om.

Word jij onze nieuwe collega? Bij Veenman zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, talentvolle mensen. Staat er nu geen geschikte vacature op onze site, maar denk je wel iets voor Veenman te kunnen betekenen? Dan zien we je open sollicitatie met belangstelling tegemoet via hr@veenman.nl.

Huidige vacatures

IT-Business Solutions Account manager (fulltime)
MPS Sales Specialist

Collega’s aan het woord

Evelien Roos Crucq

Evelien Roos Crucq

Business Solution Manager

“De IT is een dynamische en stoere wereld die altijd in beweging is. Het is een veelzijdige branche, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Veenman krijg je ruimte voor ondernemerschap en een goede werk-privé balans. Die bedrijfscultuur past goed bij me.”

Hans van Wingerden

Hans van Wingerden

Bid Manager

“Ik werk al meer dan twintig jaar bij Veenman en nog altijd voelt het goed en fris. Veenman is altijd in beweging en blijft daarom boeien. We zijn resultaatgericht, maar ik zie ook veel oprechte onderlinge belangstelling en plezier in de contacten.”

Hanane el Meftahi

Hanane el Meftahi

Senior Bidmanager

“De energie bij Veenman vind je niet zo snel ergens anders. Als moeder vind ik flexibiliteit belangrijk. Ik kan bovendien mezelf zijn, mijn creativiteit kwijt en mijn eigen stempel op het werk drukken. Als vrouw in een IT wereld moet je natuurlijk wel extra stevig in je schoenen staan.”

Marc de Haan

Marc de Haan

Manager Veenman Academy

“Veenman bewijst steeds aan mijn ontwikkeldoelstellingen invulling te kunnen geven. Wij beogen een cultuur waar je mag leren van fouten en die open is en transparant. De drive om constant in te spelen op de veranderende wereld, spreekt mij enorm aan.”

 

Mariam El Fertasi-Lahyani

Mariam El Fertasi-Lahyani

Senior Bidmanager

“Bij Veenman werken we hard. Mijn telefoon gaat soms ook ’s avonds en in het weekend. Aan de andere kant krijg ik de ruimte om ’s ochtends mijn dochter weg te brengen. Mijn kinderen begrijpen dat ze niet én de nieuwste AirPods én een thuisblijfmoeder kunnen hebben.”

Onur Önder

Onur Önder

Junior Accountmanager

“Wat een geweldige ontvangst kreeg ik hier. De manier waarop je wordt klaargestoomd in het ‘onboardingsprogamma’ is fantastisch, heel anders dan bij andere organisaties. Ik krijg hier de ruimte om mijn ontwikkeldoelstellingen te realiseren.”

Lillian de Zoeten

Lillian de Zoeten

Online Marketing Manager

“De open bedrijfscultuur van Veenman sprak me vanaf dag één aan. Zeker ook als vrouw kun je hier veel leren, jezelf ontwikkelen en excelleren. IT saai? Helemaal niet! We ontwikkelen met onze partners continu de gaafste oplossingen voor onze klanten.” 

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade