Ontwikkelbeleid

Veenman Ontwikkelbeleid

Veenman geeft je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Onze eigen medewerkers zijn sparringpartner voor directe en indirecte collega´s. Elkaar beter maken, van elkaar leren en samen successen behalen. Daar gaat het om.

Ontwikkelen heeft niet alleen betrekking op je eigen functie, maar ook als je binnen Veenman door wilt groeien naar een andere functie. Daar hebben we genoeg voorbeelden van; trainees die uitgegroeid zijn tot succesvolle regiomanagers en technische medewerkers die in een specialistische rol zijn doorgestroomd.

Samen met je manager stel je ieder jaar een gericht ontwikkelplan op. Natuurlijk, je bent zelf voor een groot deel verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling, maar je staat niet alleen. Waar mogelijk wordt je optimaal gefaciliteerd door je manager en je collega’s.

Als onderdeel van Xerox heeft iedere medewerker bovendien toegang tot een database waarin een groot aantal online trainingen beschikbaar zijn. Daarnaast geeft onze ‘Veenman Academy’ toegang tot een scala aan interne en externe trainingen waar je gebruik van kunt maken. Een vast aantal trainingen zullen onderdeel vormen van jouw ontwikkelplan, maar het is aan jou om ook andere trainingen te volgen die je verder helpen een succesvolle carrière bij Veenman te realiseren.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade