010 - 284 6123

Commerciële meewerkstage MBO/HBO

Commerciële afstudeerstage HBO

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage vanaf februari 2018? Ben je commercieel ingesteld en cijfermatig sterk, maar kun je ook goed samenwerken en leg je makkelijk contact? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijke en leerzame stage binnen een dynamische organisatie met een open bedrijfscultuur. De werksfeer is informeel maar professioneel
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Ook verdwijnt jouw onderzoek niet onderin een la, maar wordt er echt wat mee gedaan!
  • Een stagevergoeding van € 250,- netto (o.b.v. 40 uur per week)
  • Een begeleider die je kan helpen en waar je veel van kan leren

Wat ga je doen?

Je gaat onderzoek doen naar de verschillende commerciële samenwerkingsverbanden/partners waar Veenman aan wil deelnemen in de opererende markt. Door de samenwerking met partners kan Veenman op basis van exclusiviteit klanten een aantrekkelijk aanbod doen. Wat voor kansen liggen er in deze samenwerkingen en zijn er eventueel nog meer partijen waarmee een interessante samenwerking mogelijk is? Verder breng je samen met verschillende interne afdelingen de mogelijkheden in kaart en doe je onderzoek naar de kosten en baten, de rol van Sales en Marketing in het proces en welke eventuele aanpassingen de interne organisatie eventueel hiervoor zou moeten doorvoeren. Uiteraard is er alle ruimte om aan je onderzoek te werken en wordt jouw input zeker gewaardeerd!

Wie zoeken we?

  • Je zit momenteel in het laatste jaar van de HBO Commerciële Economie, Bedrijfskunde of een soortgelijke opleiding
  • Je woont in de omgeving van Rotterdam
  • Je bent commercieel ingesteld en sterk met cijfers
  • Je bent niet bang om initiatief te nemen en contact te leggen
  • Je bent vanaf februari beschikbaar voor een periode van 20 weken

Wie zijn wij?

Veenman is leverancier van afdruk- en printersystemen en adviseur op het gebied van documentmanagement, digitale oplossingen en procesoptimalisatie. De organisatie bestaat sinds 1919. In bijna 100 jaar is Veenman uitgegroeid tot het meest moderne concern in de branche. Ze telt circa 130 veelal jonge, gedreven medewerkers en maakt deel uit van Xerox. Het innovatieve en moderne hoofdkantoor staat vlak naast Rotterdam The Hague Airport. Daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam en Zwolle.

Interesse?

Solliciteer dan nu door je cv en motivatie te sturen naar hr@veenman.nl. Mocht je aanvullende vragen hebben, neem dan contact op met onze HR Adviseur, Sima Kesharie (06-21824305).