Xerox Workplace Solutions

Veilig platform- en netwerkonafhankelijk printen

Veilig online verwerken van printopdrachten

Veenman biedt met Xerox Workplace Solutions een cloudoplossing die ervoor zorgt dat u maximaal inspeelt op het veilig online verwerken van printopdrachten vanaf een smartphone, tablet, Chromebook of desktopcomputer, zonder afbreuk te doen aan het principe van “follow-me/you”-printen. Zo hoeft u niet meer te investeren in traditionele (server-based) print management applicaties en/of infrastructuur.

Coronaproof contactloos printen en scannen: Xerox Workplace App

Met de Xerox® Workplace-app kunnen gebruikers eenvoudig contactloos printen, kopiëren en scannen naar e-mail en alle gangbare cloudoplossingen met behulp van hun eigen mobiele device. Uiteraard op een gecontroleerde en veilige manier. Met de Xerox Workplace Suite of Cloud oplossing van Veenman bent u in staat dit snel en makkelijk in te richten. Wij adviseren u graag over de voordelen van deze app.

informatielogistiek

Plug & Play met 4G-technologie

Waar gebruikers tegenwoordig vaak voldoende hebben aan enkel een internetverbinding om te kunnen inloggen op een cloud-werkplek dan wel een andere werkomgeving, is dit voor een (multifunctionele) printer vaak nog een uitdaging. Veenman biedt hiervoor een aanvullende oplossing waardoor u nog slimmer en goedkoper kunt werken op tijdelijke of gedeelde bedrijfslocaties. De (multifunctionele) printers worden voorzien van innovatieve 4G-technologie en op een veilige wijze aangesloten op uw netwerk. Door gebruik te maken van een zelfstandige én veilige 4G-netwerkverbinding, vervalt de noodzaak voor lokale infrastructuur op deze locaties volledig.

Betaalbaar, cloud, veilig, schaalbaar én duurzaam

Xerox Workplace Solutions past perfect bij organisaties die op zoek zijn naar een betaalbare, modulaire, cloud based service die is ontworpen om tijd en geld te besparen met een toonaangevende beveiliging zoals u gewend bent van Xerox. Door gebruik te maken van dit “Printing-as-a-Service” (PRaaS) concept, werkt u tevens nóg duurzamer.

Lees de brochure over Xerox Workplace Solutions

Het gemak van Veenman

Al vanaf 1919 is Veenman expert in informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen – op het gebied van print, informatie- en communicatiemanagement en audiovisuele toepassingen – zorgen wij ervoor dat de medewerkers van onze klanten altijd, overal, gemakkelijk en veilig gebruik kunnen maken van informatie.

Wat Veenman vooral voor u doet is ontzorgen. We ontzorgen u met een gedegen en onafhankelijk advies over de voor u beste én voordeligste oplossing. We ontzorgen u met de volledige implementatie ervan (inclusief gebruikerstraining voor het maximale rendement). En we ontzorgen u met blijvende ondersteuning zodat uw continuïteit gewaarborgd blijft.

Meer weten over de print management oplossing van Xerox?

We praten u graag bij. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade