YSoft SafeQ

Een beheersbare, duurzame én veilige printomgeving

Houd grip op uw print-en scanomgeving

Voor veel organisaties is het een uitdaging inzichtelijk te krijgen wat het print- en scangedrag van medewerkers is, wat exact de kosten hiervan zijn en hoe dit vervolgens optimaal en veilig in te richten. Met SafeQ van YSoft heeft u een oplossing voor het optimaal beheren van uw printomgeving, zodat het printgebruik efficiënt verloopt en de kosten ervan beheersbaar blijven.

informatielogistiek

Privacy bescherming

Een goede beveiliging van vertrouwelijke gegevens blijkt in de praktijk voor organisaties een pittige uitdaging. Een belangrijk risico is de onbeheerde toegang tot bedrijfsapparatuur, maar ook de toegang tot privacygevoelige en vertrouwelijke informatie. SafeQ vermindert dit risico doordat alle print-, kopieer- en scanopdrachten centraal worden geregistreerd en de gebruikerstoegang tot printers eveneens centraal is georganiseerd.

De SafeQ oplossing is een combinatie van toegangsauthenticatie tot printers en printbeveiliging, met meerdere opties om documenten te beveiligen.

Kosten verlagen en duurzaamheid verhogen

Met YSoft SafeQ bespaart u kosten omdat onnodige prints worden voorkomen en gebruikers door middel van rapportages of doorbelasting op hun eigen budgetten, worden gestimuleerd op kosten te letten die verband houden met het printen.

Dit heeft ook een positieve impact op duurzamer werken en betekent daardoor milieubesparing.

informatielogistiek

Modulair, dus voor iedereen wat wils

SafeQ is modulair opgebouwd. Dus u kunt kiezen welke oplossing u nodig heeft. We bieden 4 varianten aan, voor bedrijven van iedere omvang.

Lees de brochure over YSoft SafeQ

Het gemak van Veenman

Al vanaf 1919 is Veenman expert in informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen – op het gebied van print, informatie- en communicatiemanagement en audiovisuele toepassingen – zorgen wij ervoor dat de medewerkers van onze klanten altijd, overal, gemakkelijk en veilig gebruik kunnen maken van informatie.

Wat Veenman vooral voor u doet is ontzorgen. We ontzorgen u met een gedegen en onafhankelijk advies over de voor u beste én voordeligste oplossing. We ontzorgen u met de volledige implementatie ervan (inclusief gebruikerstraining voor het maximale rendement). En we ontzorgen u met blijvende ondersteuning zodat uw continuïteit gewaarborgd blijft.

Meer weten over de print management oplossing van YSoft?

We praten u graag bij. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Documentverwerking
  • Documentverwerking
  • Logo Goudappel
  • logo Koenen en Co
  • logo 112Schade